واشینگتن تایمز: مخالفان ایرانی خواستار تغییر رژیم در ایرانند

بورژه فرانسه: ده ها هزار هوادار گروه مخالف رژیم ایران در آخر این هفته ...گرد آمدند و خواستار سرنگونی رژیم مذهبی حاکم برایران شدند.

حادثه ای عظیم و خروشان که هر ساله در این شهر در شمال پاریس اتفاق میافتد و بوسیله شورای ملی مقاومت ایران بر پا میشود که چتر سیاسی گروهای ایرانیان تبعیدی ایست که هر سال شمار زیادی از رهبران سابق آمریکا و اروپا را گرد هم میاورد
گروهی از آمریکاییان از دو حزب. شامل سخنگوی سابق گنگره نیوت گینگریچ. فرماندار سابق ورمونت، هوارد دین و رئیس سابق اف بی آی لوییس فری و تعداد بیشتر دیگری نیز حضور داشتند.
شگفت آورترین سخنرانی مربوط به ترکی فیصل، شخصیت کلیدی عربستان سعودی است که در رابطه با رهبران رژیم ایران، موضعش با تنش روز افزونی روبرو گردیده است
کف زدنهای جمعیت وقتی به اوج رسید که او هم خواهان سرنگونی رژیم در تهران شد "و گفت این جنگ دیر یا زود پیروز خواهد شد".
واشینگتن تایمز افزود قبل از اینکه ترکی فیصل سخنانش را آغاز کند مقامات و هیئت های سیاسی ... ازبیش از دوازده کشور عربی جملگی حمایت و تعهد خود را به شورای ملی مقاومت ایران اعلام کردند. و این نشانگر آنست که موضعگیری های اعراب در مقابل رژیم تهران از مرز عربستان سعودی فراتر رفته است.
با این وجود نیش دار ترین سخنان در این گرد همایی مربوط به هیئت سیاسی آمریکایی شامل فرماندار سابق بیل ریچاردسون، تام ریچ از هیئت دولت جورج دبلیو بوش و نماینده آمریکا در سازمان ملل جان بولتون و همچنین پیامهای ویدیویی تعداد زیادی از نمایندگان کنگره آمریکا بود.
گینگریچ با ابراز تاسف از معامله اتمی اوباما با رژیم تهران جمعیت را به شور و هیجان واداشت. گینگریچ گفت به دیکتاتور ایران نمیتوان اعتماد کرد.

جان بولتون فراتر رفت و گفت. این فقط یک جواب دارد. آنهم حمایت از اپوزیسیونی واقعی است که خواهان سرنگونی دیکتاتوری مذهبی در تهران است. او افزود "بگذارید با صراحت بگویم این بایستی سیاست رسمی دولت ایالات متحده آمریکا و هم پیمانان غربی اش در نزدیک ترین زمان ممکن باشد."

واشینگتن تایمز افزود: گردهمایی روز شنبه یک ماراتون شامل ساعتها سخنرانی و اجرای برنامه های موسیقی بود. مجاهدین خلق بانفوذترین گروه است و شورای ملی مقاومت حضور گسترده تری در صحنه سیاسی پیدا کرده به نحوی که شاید تنها گروه مخالف در کره ارض باشد که میتواند با به میدان آوردن ده ها هزار هوادار در قلب اروپا هر ژوئن شعار سرنگونی نظام ایران را سر دهد.
هوارد دین رئیس سابق کمیته مرکزی حزب دمکرات که برای سالها در این مراسم ها شرکت کرده است گفت که به اعتقاد او واشنگتن برداشت درستی از مجاهدین ندارد.
او گفت "من معتقدم که این سازمان را دولت آمریکا بطور درست و (واقعی) نشناخته است و بخشی از آن هم برمیگردد به زد و بندی که آنها را در لیست قرار دهند".
واشینگتن تایمز افزود:‌ مریم رجوی در یک مصاحبه قبل از شروع مراسم گفت "شرکت کنندگان صدای میلیونها ایرانی هستند که در کشور خود سرکوب میشوند و خواهان تغییر رژیم و بر پایی نظامی دمکراتیک،کثرت گرا و غیراتمی هستند، که بر پایه جدایی دین از دولت تشکیل شده باشد ".
مریم رجوی گفت "انتظارات انها از رئیس جمهور آینده آمریکا و دیگر رهبران غربی توقف سیاست مماشات است، که مشوق رژیم ایران در افزایش سرکوب و بطور همزمان ادامه صدور تروریسم در منطقه است ".
مریم رجوی همچنین گفت "برغم افزایش سرکوب و اختناق جنبش مقاومت جدیدی در ایران شکل گرفته که در سالهای اخیر رو به گسترش گذاشته است." برغم تشدید سرکوب در دو سال اخیر ما شاهد افزایش علاقه به مقاومت در بین مردم ایران بوده ایم بخصوص زنان و جوانان که به مقاومت گرایش بیشتری پیدا کرده اند. مریم رجوی گفت. "مخالفت با رژیم در حال گسترش است. شبکه مقاومت در داخل بسیار فعال تر شده که بصورت اعتصاب، تظاهرات، تحصن و دیگر انواع مخالفت در کشور و حتی در زندانها صورت میگیرد. مقاومت در این زمینه پیشرفتها و (دست آورد)های متعددی داشته است.
مریم رجوی تاکید کرد: "همانطور که مکررا گفته ام ما برای به قدرت رسیدن در ایران نمی جنگیم. "ما حتی برای شریک شدن در قدرت هم نمی جنگیم". ما برای شرایطی میجنگیم که مردم ایران بتوانند آزادانه آنچه را که دوست دارند انتخاب کنند.
مریم رجوی همچنین گفت از لحظه امضای قرار داد اتمی با رژیم وضعیت آزادی ها و حقوق بشر در ایران رو به وخامت گذاشته است و "سرعت اعدامها افزایش یافته است."
واشنگتن تایمز 11 ژوئیه 2016