انتخابات فرمایشی در آینه جنگ قدرت باندهای رژیم

با نزدیک شدن موعد دو انتخابات فرمایشی بر سر مجلس خبرگان و مجلس حکومتی اکنون باند های متخاصم در درون رژیم آخوندی هرروز بیش از پیش «بی دنده و ترمز» بر شدت تهاجمات خود علیه یکدیگر می افزایند. بحران در درون نظام آخوندی پس از زهر خوران اتمی از سوی ولی فقیه ارتجاع بحدی است که جنگ قدرت نه تنها در راس خیمه حکومت میان باند رفسنجانی – روحانی و شخص خامنه ای، بلکه حتی به ریزش های شدید و مسئله دار شدن نیروهای سرکوبگر در سپاه پاسداران و بسیج سرکوبگر نیز سرایت کرده است.

آخرین سخنان ولی فقیه زهر خورده که تلاش کرد تا خود را بعنوان «ناجی» در این درگیری ها به نمایش بگذارد، بخوبی نشان از عمق این بحران های لاعلاج بر سرسیاست های راهبردی رژیم است. وی که در میان عوامل حکومتی سخنرانی می کرد (سایت حکومتی قطره 1 شهریور 1394) بوضوح گفت: «وقتی ما خودمان، خودمان را خراب کردیم، خودمان ایجاد اختلاف کردیم، خودمان علیه هم توطئه کردیم، خودمان با هم دست به یقه شدیم، خدای متعال نعمتش را بر می‌دارد».
این سخنان در حالی بیان می شد که شخص ولی فقیه نخستین فرد در درون رژیم است که عامدانه و برای مهار و کنترل کامل قدرت به این جنگ و جدال ها دامن میزند.

بهرحال هنوز مرکب جملات ولی فقیه خشک نشده بود که سردژخیم قوه قضائیه رژیم پس از فرمانده سپاه پاسداران رژیم به صحنه آمد و در تازه ترین حملات خود علیه دولت آخوند روحانی بویژه سخنان اخیر او علیه شورای نگهبان را با کلماتی مانند «عوامانه» و «جوسازی» مورد حمله قرارداد. به گزارش سایت حکومتی دیگربان (2 شهریور 1394): «صادق لاریجانی به دولت یازدهم تذکر داده علیه شورای نگهبان «حاشیه سازی» نکند چراکه «اکنون کشور نیاز به همدلی و تلاش و کار مجاهدانه دارد».
این گزارش در ادامه می افزاید: «چرا برخی آقایان در خصوص شورای نگهبان فضاسازی می‌کنند و حرف‌های حاشیه‌ای می‌زنند و جدال به راه می‌اندازند؟. حسن روحانی هفته گذشته گفته شورای نگهبان در انتخابات تنها وظیفه نظارتی دارد که این اظهارات با واکنش صریح محمد‌علی جعفری فرمانده سپاه و جریان محافظه‌کاران تندرو مواجه شده است. این دسته از محافظه‌کاران می‌گویند دولت حسن روحانی با همکاری گروهی از اصلاح‌طلبان!! تلاش‌ها برای تغییر ترکیب مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را آغاز کرده است».
همچنین یک سایت دیگر حکومتی (جهان نیوز 2 شهریور 1394) آمال و آرزوهای آخوند روحانی برای بدست گرفتن مجلس حکومتی را این چنین به قلم می کشد: «دولت در ادامه سیاست خارجه خود با خروجی اقتصادی بازهم به گردنه مجلس خواهد رسید. روحانی مجلس آینده را مجلسی می خواهد که تخفیف های جدی در راه تعامل با گروه های اقتصادی غربی از خود نشان بدهد. قطعا دولت برخی انتقادات مجلس آینده، شبیه آنچه از مجلس فعلی درباره سفر فابیوس به تهران، اظهارات مداخله جویانه برخی مقامات غربی درباره مسائل داخلی و شکستن برخی خط قرمزها توسط آنها درباره فتنه یا مسائلی همچون حقوق بشر و... مطرح شده است را برنخواهد تابید. همچنانکه در دو سال گذشته در همین موارد دولتمردان رفتار مجلس فعلی را زیرسؤال بردند. به همین دلیل مجلس آینده باید استدلالات و مصلحت های روحانی درباره غرب را درک و همسو با وی باشد».