ویروس خامنه ای - فاجعه برای دانش آموزان در راه است



در آستانه آغاز سال تحصیلی و با رفتن قریب ۱۱ میلیون دانش آموز و دانشجو به کلاس های درس، اکنون داده های حکومتی سخن از بروز فاجعه ای دیگر در زمینه رشد و نمو ویروس مرگبار کرونا را دارند.

این وضعیت بحرانی در حالی است که بسیاری از کارشناسان بر ضرورت تعطیلی کامل کشور تاکید دارند، دولت شیخ حسن روحانی در یک کپی برداری احمقانه از کشورهای پیشرفته، تصمیم با بازگشایی مدارس و به تبع آن فرستادن میلیون ها دانش آموز به میدان های مرگ را نموده است.

نبود سیاست های راهبردی برای مقابله با ویروس کرونا، نبود امکانات بهداشتی و درمانی، گرانی سرسام آور برای ماسک، داروهای ضد عفونی کننده، دارو و درمان و همچنین به موازات فقر گسترده در میان مردم که درمنطق خود به هرگونه سرمایه گذری از سوی خانواده ها در زمینه های بهداشت و درمان ترمز زده، اکنون زنگ های خطر را برای دانش آموزان و دانشجویان کشور بصدا در آوده است.
 
دررابطه با ابعاد و چشم انداز تیره و تار این وضعیت خطرناک، رئیس حکومتی در دانشگاه تربیت معلم اعتراف کرده است: «کرونا باعث کوچ معلم و دانش آموز شده و نظم اجتماعی را برهم زده البته کرونا ارتباطات، مناسک و ....را تحت تاثیر قرار داده است».  سایت حکومتی برنا ۱۳ شهریور ۱۳۹۹)

همچنین رژیم آخوندی با راه اندازی یک شبکه مجازی بنام «شاد» تلاش کرده است تا موضوع دسترسی دانش آموزان به دروس آموزشی را سر و سامان دهد، اما داده های مردمی سخن از آن دارند که بدلیل عدم دسترسی بسیاری از خانوارها به اینترنت مجانی و یا نبود شبکه در بخش های بزرگی از کشور، شهرستان ها و روستاها، و نیز بدلیل سرعت بسیار پائین اینترنت درایران آنهم به دلائل امنیتی، عملا میلیون ها دانش آموز از چرخه آموزشی خارج شده اند.

اما آنچه که دولت شیخ حسن روحانی را به راه اندازی این شبکه قلابی ترغیب کرده، همان موضوع «صرفه جویی» و دست بردن در جیب مردم برای پرکردن صندوق ورشکسته حکومتی می باشد.
دراین رابطه معان و وزیر آموزش و پرورش رژیم در سی و چهارمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور، اعتراف می کند که هدف راه اندازی شبکه شاد، «کاهش ۹۰ درصدی هزینه‌ها» بوده است!

همچنین باید به زیر ساختارهای خراب بسیاری از مدارس در کشور که اساسا از سیستم های تهویه، گرمایی و یا سرمایی و حداقل های بهداشتی بدور می باشند، اشاره نمود.
ساختمان ها و کلاس های فرسوده به انضمام کادرهای آموزشی خسته و سرخورده از حاکمیت، بگیر و ببندهای امنیتی، خود گویای بخشی از واقعیت های ملموس در ایران آخوندزده می باشند.
برای نمونه دبیرکل حکومتی در بخش نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان با اعلام این که «۳۲ درصد از مدارس شهری و روستایی استان سمنان فرسوده» است، افزوده «۲۸ درصد مدارس استان تخریبی است و به عبارتی ۶۰ درصد مدارس استان سمنان باید تخریب و یا بازسازی شود که این امر نیازمند اعتبارات کلان است». (خبرگزاری حکومتی ایرنا ۱۳ شهریور ۱۳۹۹)