خیزمجدد رفسنجانی برای تعیین «رهبر نظام»

با بالاگرفتن جنگ قدرت میان رفسنجانی و ولی فقیه طلسم شکسته، رئیس مجمع مصلحت نظام آخوندی در گفتگویی از خیز مجدد خود برای تعیین رهبر حکومت خبر داد. وی که بعنوان نمایند اول از تهران وارد مجلس خبرگان رهبری شده است، از «کمیته جدید برای گزینه های رهبری» سخن گفته است که اکنون «مشغول کار» می باشد.

ترجمان این سخنان رقیب سرسخت خامنه ای در درون هرم رهبری دیکتاتوری آخوندی به معنای وجود افزایش جنگ قدرت در راس حاکمیت بویژه با شدت گرفتن بیماری ولی فقیه و نیزوجود گزینه دیگری بجز «رهبری فردی» نیز هست. زیرا رفسنجانی بکرات در مخالفت با خامنه ای از نیاز رژیم برای تشکیل «شورای رهبری» خبرداده بود.

رفسنجانی در این گفتگو( سایت حکومتی آفتاب نیوز 28 اردیبهشت 1395) از جمله تاکید کرد: «قبلاً گفته بودیم که کمیته‌ای تشکیل شده تا گزینه‌های رهبری را بررسی ‌کند.
آن کمیته از اول طراحی شده بود. یعنی از همان اوایل یک کمیته سه نفره‌ را هیأت رئیسه به صورت مخفیانه تعیین کرد و با 300، 400 نفر صحبت کردند و افکار آنها را در‌نظر می‌گیرند. البته آنها نمی‌توانند تصمیم بگیرند. گزارشی را تهیه می‌کنند و در صورتی که لازم باشد، آن را می‌آورند. چون آن موقع فرصتی نیست که برویم و بگردیم. باید همه‌ی کارها را کرده باشیم. البته دوره‌ی آن کمیته تمام شد و کمیته‌ی جدیدی آمده و مشغول کار است».

وی در ادامه همچنان خود را متولی و صاحب اصلی نظام قلمداد کرده و با اشاره به نقش کلیدی خود برای تعین خامنه ای بعنوان «رهبر» که مردم به آن «رهبر یک شبه » می گویند، می افزاید: «هر لحظه‌ای که رهبری مشکل پیدا کند و یا مریض شود و یا فوت کند و یا اشکالاتی از لحاظ قانونی پیدا کند، چون مشروعیت نظام الان با رهبری است، باید به‌گونه‌ای آماده باشیم که بلافاصله اقدام کنیم. زمانی که امام رحلت کردند، خبر را شب پخش نکردیم و تا فردا همه را از سراسر کشور شبانه دعوت کردیم و آمدند و تا عصر فردا کار را تمام و بعد خبر را اعلام کردیم. جامعه نمی‌تواند بدون رهبر بماند. لذا من فکر می‌کنم مسأله اساسی وجود خبرگان این است و نظارت بر وضع عملکرد رهبری است که این دو وظیفه را انجام می‌دهد».

لازم به ذکر است که رفسنجانی در رابطه با ضرروت «تشکیل شورای رهبری» در نشست تعین جانشین در شب مرگ خمینی دجال، (سایت حکومتی جنوب نیوز 20 اسفند 1393) گفته بود: «در اولین جلسه‌ای که بعد از رحلت امام برای تعیین جانشینی ایشان داشتیم، اولین بحث ما این بود که شورا باشد یا فرد. ما که جزو هیات‌رییسه خبرگان بودیم و باید برنامه‌ها را تنظیم می‌کردیم، نظر ما این بود که شورایی باشد و شورای سه‌نفره را در نظر گرفتیم که خامنه‌ای،‌ مشکینی و موسوی ‌اردبیلی بودند. نظر جامعه مدرسین روی آیت‌الله گلپایگانی بود و فرد را پیشنهاد دادند. یک بحث جدی داشتیم و وقت زیادی از جلسه را گرفته بود که فرد یا شورا باشد. این در اختیار ما بود و باید انتخاب می‌کردیم. فرد 45 رای و شورا 35 رای آورد. نظر ‌خامنه‌ای روی شورا بود و سخنرانی خوبی هم کردند و توضیح دادند که شورا لازم است».