رفسنجانی چالش سختی برای خامنه‌ای و احتمال بروز اعتراضات

نیویورک تایمز 18مه(28اردیبهشت نوشت: رفسنجانی که زمانی همه چیز را در ید قدرت داشت، دارد تلاش میکند به قدرت برگردد.

کسی که از نزدیکان خمینی بود و خامنه ای را به موضع رهبری رساند.رفسنجانی به رغم رابطه 50 ساله اش با خامنه ای، با وی در وضعیت حکومت، اختلافات پایه ای دارد. سالها است که رفسنجانی این مجادله را پیش کشیده که ایران در بحرانهای خطرناکی قرار دارد. در حالیکه خامنه ای میگوید ایران مهد آزادی است و پیشرفتهای شگفت انگیز داشته است.
نیویورک تایمز 28اردیبهشت
آسوشیتدپرس درگزارشی از تهران نوشت: طوماری که صد نماینده مجلس برای رد صلاحیت رفسنجانی امضا کردند، منعکس کننده نگرانیها از حضور انتخاباتی اوست. اما رفسنجانی شاید بزرگتراز آن باشد که در شورای نگهبان رد صلاحیت شود. ورود رفسنجانی و مشایی معادله  انتخاباتی ایران را تغییر داده و چالش سختی را برای طیف وفادار به خامنه‌ای برانگیخته است.
آسوشیتدپرس 25اردیبهشت
تلویزیون سی ان ان نیز گزارش داد: این سوال مطرح است که آیا ایران ممکن است شاهد تکرار اعتراضات و خشونتهایی باشد که در انتخابات ریاست‌ جمهوری گذشته رخ داد؟ انتخاباتی که موجب بروز اعتراضات گسترده خیابانی شد و سرکوب سنگینی از جانب حکومت را به‌دنبال داشت.
تلویزیون سی ان ان 25اردیبهشت