قیام ایران - شماره ۲۹- قطع اینترنت و فیلتر رسانه های اجتماعی برای جلوگیری از گسترش قیام

در هفتمین روز قیام سراسری مردم ایران، و چند روز پس از اینکه فاشیسم دینی حاکم بر ایران بسیاری از شبکه های اجتماعی را فیلتر کرده و اینترنت را در بسیاری از مناطق قطع یا به شدت تضعیف کرده است.

پاسدار جعفری، سرکرده جنایتکار سپاه پاسداران گفت: «عدم کنترل فضای مجازی که مدیریت آن در خارج از کشور است و کوتاهی مسئولان در کنترل این فضا نیز به اغتشاشات شدت داد، اما زمانی که فضای مجازی کنترل شد، شاهد کاهش فتنه گری ها بودیم» (خبرگزاری فارس-متعلق به سپاه پاسداران- ۱۳دی).

روز یکشنبه دهم دی ماه در چهارمین روز قیام اسماعیل جبارزاده معاون سیاسی وزیر کشور به گزارش خبرگزاری حکومتی مهر در یک کنفرانس مطبوعاتی ضمن اذعان به اینکه «در روزهای اخیر... برخی شبکه های اجتماعی در فضای مجازی» از دسترس خارج شده است، گفت: «در مواقعی که با اخلال در نظم جمعی مواجه هستیم می توان از دسترس خارج کردن برخی از شبکه‌های مجازی به عنوان یک ابزار کنترل و به عنوان رویکردی مقطعی استفاده شود».

امروز (چهارشنبه-۱۳دی) آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روحانی پس از جلسه هیأت دولت درباره فیلتر شدن شبکه های اجتماعی و زمان برطرف شدن این محدودیتها گفت: «در جلسه شورای امنیت کشور» در مورد «مسدود شدن تلگرام» بحث شد و «تصمیم گرفته شد که فعلا فعالیت این شبکه ها متوقف شود تا امکان سوء استفاده ضد انقلاب [علیه] شرایط آرامش کشور گرفته شود». وی با تأکید مجدد بر اینکه «شورای امنیت کشور تصمیم گرفت که به صورت موقت این پیام رسان متوقف شد» افزود «ما از مدیر تلگرام خواسته‌ایم این کانالها را فیلتر کند یعنی باید به مطالبات مردم ما احترام گذارد». این درحالیست که وی تصریح کرده است که مسدود شدن این شبکه ها ضررهای کلانی به اقتصاد کشور و کسب و کار مردم می‌زند. علی توسلی، نایب رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران، اذعان کرد در اثر قطع اینترنت طی همین چند روز ۵۰۰ میلیارد تومان به اقتصاد ایران خسارت وارد شده است.

به این ترتیب رژیم پا به گور آخوندی در هراس از گسترش قیام سراسری مردم ایران و انتشار اخبار آن، همه ملاحظات سیاسی و اقتصادی و بین المللی را کنار گذاشته و بالاترین مراجع حکومت با رسوایی و بلاهت تمام آزاد شدن ارتباطات اینترنتی را مشروط به پایان یافتن قیام کرده اند.

مقاومت ایران با تأکید بر اینکه قطع اینترنت در ایران یک راهزنی اینترنتی و تروریسم ارتباطاتی و نقض آشکار بسیاری از معاهدات بین‌المللی و نقض استانداردهای اتحادیه بین المللی ارتباطات (ITU) است، از این اتحادیه خواست تا ضمن محکوم کردن رژیم آخوندی، الزامات لازم برای برخورداری مردم ایران از اینترنت و شبکه های اجتماعی را فراهم سازند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۳ دی ۱۳۹۶ (۳ ژانویه ۲۰۱۷)