نخست وزیر سابق اسپانیا: ایران سزاوار یک تغییر دموکراتیک است

خوزه ماریا ازنار اعلام کرد “من از مبارزه شما برای آزادی و دموکراسی حمایت می کنم. مردم ایران به اندازه کافی رنج کشیده اند. آنها خواهان و شایسته یک دولت بهتر که به مقام مردم احترام بگذارد و آزادی های اساسی آنها را تضمین نماید هستند“.

ازنار اضافه کرد”رژیم ایران با ریختن خون ایرانیان بنا شده و از 1979 تاکنون خود را حفظ کرده است. جامعه بین المللی باید فشار خود روی رژیم ایران را افزایش دهد. تحریم ها کافی نیستند. ایران سزاوار یک تغییر دموکراتیک است“.

پایگاه اینترنتی بلژیکی ست سوق ست (7sur7) طی گزارشی از گردهمایی بزرگ ایرانیان در شمال پاریس نوشت:  مجاهدین خلق ایران شنبه دهها هزار مخالف رژیم ایران را در نزدیکی پاریس گردهم آوردند و بدین وسیله با حضور شخصیت هایی مانند جان بولتون, سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل, یک پیروزی دیپلوماتیک کسب کردند.

مریم رجوی رئیس جمهور شورای ملی مقاومت ایران که عنصر اصلی تشکیل دهنده آن مجاهدین خلق ایران هستند اعلام کرد”نه به فاشیسم عمامه پیچ, نه به سنگسار, نه به اعدام و قطع دست و پا, نه به حجاب اجباری, نه به مذهب اجباری و نه به دولت تحمیلی“.

مریم رجوی اضافه کرد,” مردم ایران مقاومت خود را تا سرنگونی دیکتاتوری ادامه خواهند داد. آنها همانطور مقاومت خواهند کرد که مردم فرانسه و کشورهای اروپایی علیه هیلتر کردند. تنها راه حل برای بحران ایران راه حل سوم است: نه جنگ, نه مماشات, بلکه تغییر دموکراتیک توسط مردم و مقاومت ایران“.   

یک سال بعد از سرکوب تظاهراتهای مردمی علیه انتخاب مجدد رییس جمهور ایران محمود احمدی نژاد, روبروی او جنگلی از چترهای بنفش هواداران ایرانی که شعار “آزادی, آزادی“ سر می دادند وجود داشت.

حمایت
دهها نماینده از کل اروپا در گردهمایی شرکت کردند, نخست وزیر سابق اسپانیا خوزه ماریا ازنار اعلام کرد “من از مبارزه شما برای آزادی و دموکراسی حمایت می کنم. مردم ایران به اندازه کافی رنج کشیده اند. آنها خواهان و شایسته یک دولت بهتر که به مقام مردم احترام بگذارد و آزادی های اساسی آنها را تضمین نماید هستند“.

ازنار اضافه کرد”رژیم ایران با ریختن خون ایرانیان بنا شده و از 1979 تاکنون خود را حفظ کرده است. جامعه بین المللی باید فشار خود روی رژیم ایران را افزایش دهد. تحریم ها کافی نیستند. ایران سزاوار یک تغییر دموکراتیک است“.

حضور جان بولتون که مورد تشویق بسیار زیاد جمعیت قرار گرفت, در حالی که مجاهدین خلق هم چنان در لیست سازمانهای تروریستی آمریکا قرار دارند, دارای معنای بیشتری بود.

دیکتاتوری
این دیپلومات سابق در حالی که از کشور خود می خواست سازمان مجاهدین خلق را از لیست سازمانهای تروریستی حذف کند گفت ”رژیم ایران تبدیل به یک دیکتاتوری نظامی, فاشیستی و سرکوبگر شده است. ولی سرکوب پس از انتخابات دست کاری شدة 2009 نشان داد تا چه اندازه این رژیم جنایتکار و مقاومت آن تا چه اندازه قدرتمند است. ایران بیش از همیشه برای دموکراسی آماده است“.

برای افشین علوی, یکی از مسئولین شورای ملی مقاومت در فرانسه, این گردهمایی یک پیروزی بزرگ است. او می گوید ” این اولین بار است که ما در این سطح دعوت کردیم. نه فقط آقای ازنار و بولتون, بلکه همچنین نمایندگان 20 پارلمان, اساساً اروپایی, که در هر کدام, اکثریت منتخبین از ما حمایت می کنند“.

بنا به این گزارش, اعضا و پناهندگان ایرانی از سراسر اروپا, آمریکای شمالی و استرالیا که بین آنها تعداد زیادی جوان و هواداران غیر ایرانی مشاهده می شد, حضور یافته بودند.

مجاهدین که در سال 1965 با هدف سرنگونی رژیم شاه و سپس رژیم اسلامی بنیانگذاری شده بودند, در دهه 1980 از ایران هجرت کردند این جنبش مقاومت اولین افشاکنندة برنامه هسته یی ایران در سال 2002 بود.