ویروس ولایت - محرومیت ۵ میلیون کودک از تحصیل



با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید اکنون وزارت آموزش و پروش رژیم از «محرومیت ۵ میلیون دانش آموز» از تحصیل خبرداده است.

با رشد و نمو ویروس کرونا در ایرن آخوند زده، بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان ناچار گردیده اند تا از طریق آنلاین و شبکه های اینترنتی در کلاس های مجازی شرکت نمایند، اما بدلیل نبود زیر شبکه های اینترنتی و نیز عدم دستیابی حجم بزرگی از آنان به «تبلت و گوشی های همراه» عملا از چرخه تصحیل خارج شده اند.

یک گزارش حکومتی ضمن اعتراف به این وضعیت به نقل از معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش می نویسد:«طبق بررسی‌هایی که ما انجام داده‌ایم در مجموع تعداد ۴ میلیون و ۷۱۸ هزار نفر از دانش آموزان عضو شبکه شاد نشدند که تعداد ۵۰۰ هزار نفر از آنها از دانش آموزان اتباع هستند». ( حبرگزاری حکومتی ایلنا ۱۵ مرداد ۱۳۹۹)

رژیم آخوندی در یک کپی برداری قلابی از کشورهای پیشرفته تلاش نمود تا ظاهرا با راه اندازی شبکه شاد، به مقابله با بحران کرونا و تبعات آن بر دانش آموزان بپردازد.
این شبکه که تماما تحت کنترل و نظارت وزارت اطلاعات می باشد، دارای زیربافتی بسیار ضعیف و ضربه پذیر می باشد، بطوریکه با وجود تمام تبلیغات حکومتی، بسیاری از دانش آموزان حتی با داشتن وسائل بروز نیز اساسا امکان دریافت و یا ورود به این سامانه را ندارند.
 
دلیل اصلی آن نیز عقب ماندگی زیربناها و سرعت اینترنت در رژیم آخوندی است که حکومت با دید «امنیتی» به آن می نگرد. بدین سان نه تنها کودکان متعلق به اقشار ضربه پذیر بلکه حتی سایرین نیز از دروس و رسیدگی های روزانه آموزشی محروم مانده اند.
چنین وضعیتی در استان های بشدت ضربه خورده مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، لرستان، کردستان، خوزستان سمنان، خراسان و کرمان بسیار وخیم تر می باشد، زیرا دراین مناطق اساسا مدارس و یا زیر شبکه های آموزشی وجود ندارد، چه رسد به شبکه های اینترنت و گوشی های همراه ویا تبلت.

این کارگزار حکومتی در ادامه ضمن اعتراف به این واقعیت می افزاید: «تعدادی از کودکان به دلیل فراهم نبودن بسترهای اینترنت امکان استفاده از آموزش مجازی را نداشتند که بیشتر در مناطق روستایی دورافتاده و مناطق عشایری هستند. اکثر این دانش آموزان در همه استان‌های ما حضور دارند، اما بیشترین تعدادی که به تبلت دسترسی ندارند در استان سیستان و بلوچستان هستند».

درحالیکه کارشناسان مسائل آموزشی براین نکته تاکید دارند که بدلیل شیوع ویروس مرگبار کرونا و ابتلای میلیون های ایرانی به این بیماری، سال آینده تحصیلی صرفا بصورت مجازی برگزار خواهد گردد، اکنون مشخص نیست که چه سرنوشتی برای این حجم عظیم از سرمایه های جوان کشور در سال آینده تحصیلی رقم خورده است.