خبرگزاری فرانسه - مخالفان ایرانی در آلبانی یک انقلاب را طراحی می کنند


خبرگزاری فرانسه به دنبال یک بازدید ۸ ساعته از سراسر قرارگاه اشرف ۳ گزارشی همراه با فیلم و عکسهای متعدد از این بازدید را تحت عنوان «شهری در آلبانی که در آن مخالفان ایرانی مقاومت میکنند» منتشر کرد.

در گزارش خبرگزاری فرانسه آمده است:
- در مجتمعی نورانی که از هیچ بر دامنه بلندیهای آلبانی بنا شده هزاران مخالف مصمم ایرانی تمامی زندگی خود را وقف سرنگونی رژیم تهران کرده اند. آنها معتقدند پایان تبعیدشان نزدیک است.
در ۳۰۰۰کیلومتر دور از وطن، ساکنان شهرک اشرف ۳ تنها انتظار یک چیز را می کشند: سرنگونی دولت حاکم بر ایران، که درگیر یک زورآزمایی تند با واشینگتن وغرق در بحران اقتصادی ناشی از تحریم هاست. حکومتی که در ماه نوامبر توسط موج اعتراضات به لرزه درآمد و امروز نیز زیر ضرب ویروس نوظهور کرونا قرار دارد.
اگر سرنگونی رژیم ایران کاری دشوار می نماید، در اینجا اما خوش بینی حاکم است. در ورودی این شهرک محافظت شده توسط نرده های فلزی ودوربینها یک مدل پر ابهت طاق نصرت پاریس وجود دارد که بر ستون آن نوشته است: «از آن ماست پیروزی، از آن ماست فردا».
در سال ۲۰۱۳، به درخواست واشینگتن و سازمان ملل، آلبانی قبول کرد ۲۰۰ عضو سازمان مجاهدین خلق ایران را بعد از بمباران قرارگاهشان در عراق، در خاک خود بپذیرد.
به مرور زمان، تعداد فزونی گرفت. امروز، آنها ۲۸۰۰ نفر در اشرف ۳ هستند، در سنین بین ۲۸ تا ۷۴ سال، بزرگترین تجمع تبعیدیان سازمان مجاهدین خلق در جهان.
شهر جدید، نه چندان دور از تیرانا، ظرف کمتر از ۱۸ ماه، در زمین کشاورزی خریداری شده توسط ساکنین سر برآورده است.
یک دنیای کامل در این زمین مینیاتوریزه شده است: ساختمان های مسکونی، دفاتر کار، غذاخوری، آشپزخانه جمعی، سالن ورزش، کلینیک، فروشگاه، کتابخانه، نجاری و موزه ای که در آن صحنه های شکنجه مخالفان نشان داده می شود.
بگفته مجاهدین، هزینه ساختمان توسط جامعه ایرانیان خارج کشور و مجاهدینی که اموال خود را بفروش رسانده اند تامین شده است.
در اینجا خبری از زندگی خانوادگی کلاسیک و بچه نیست. «مقاومین»عهد کرده اند تمامی انرژی خود را صرف مبارزه شان کنند. مردان و زنان محل کار و زندگی روزمره مشترک دارند، ولی خوابگاه ها جدا از یکدیگر است.
زهره اخیانی، ۵۶ ساله، «شهردار» اشرف ۳ که دختر او در سوئد زندگی میکند، می گوید: «مانند سایر مجاهدین و سایر زنان مجاهد، من تصمیم گرفتم تمامی زندگی و وقت و انرژی خود را وقف مردمم و آزادی مردم ایران کنم».
دامونا تعاونی ۳۹ ساله، نیز در سوئد زندگی می کرد اما تصمیم گرفت «زندگی راحت» را رها کرده به «مقاومت» رو بیاورد.
وی در «مرکز مطبوعات» شهرک برای مقابله با «سانسور» و «افشای جنایات رژیم» کار می کند.
علت اینست که در اشرف۳ مسأله حمایت از «مقاومت داخل» از طریق پخش اطلاعاتی است که از طریق تماسهای داخل ایران و از شبکه اجتماعی جمع آوری می شود، از کشوری که اینترنت را در تظاهرات نوامبر قطع کرد.
روزبه عماد زاده، یک رهبر ارکستر، می گوید: «این هنر مقاومت است، ما آنطور که رژیم تهران ما را متهم می کند تروریست نیستیم».
سازمان مجاهدین خلق در سال ۱۹۶۵ برای سرنگون کردن حکومت شاه پایه‌گذاری شد. آنها از جانب جمهوری اسلامی هم”تروریست” تلقی می شوند. افراد این سازمان این را تکذیب می کنند.
در سال ۲۰۰۹ و سپس ۲۰۱۲، اتحادیه اروپا و واشنگتن آنها را از لیست سازمانهای تروریستی خود حذف کرده اند.
پذیرفتن اعضای ”مقاومتی” که هیچکس دیگر حاضر به پذیرفتنشان نبود در آلبانی موجب هراس از حملات در این کشور کوچک بالکان شد که اخیرا توسط ولی فقیه ایران علی خامنه ای تحت عنوان «یک کشور اروپایی به واقع خبیث و شرور» مورد حمله قرار گرفت که”خائنین« در آن به توطئه مشغولند.
اما تیرانا صحبت از عملی منحصراً انساندوستانه همخوان با «سنت آلبانیایی» مهمان نوازی در «راستای هم پیمانی‌اش با ایالات متحده» می کند.
در ماههای اخیر، آلبانی چندین دیپلمات رژیم ایران را اخراج کرد و اعلام کرده یک طرح سوءقصد علیه مجاهدین را خنثی کرده است.
مجاهدین معتقدند آفتاب رژیم تهران بسر بام رسیده است.
محمد محدثین، مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ایران که سازمان مجاهدین بخشی از آنست می گوید: «ما مناسبات دوستانه با آلبانی و شهروندان آن برقرار کرده ایم، ولی آرزویمان همچنانکه برآوردمان، اینست که بزودی به کشورمان باز خواهیم گشت».