واکنشهای هراس آلود مهره‌ها و رسانه‌های حکومت آخوندی از اعلام استراتژی جدید آمریکا

با نزدیک شدن ۲۳ مهر روز اعلام موضع رئیس جمهور آمریکا درمورد پایبندی یا عدم پایبندی رژیم به برجام، از درون نظام یک حرف با بیانهای ظاهرا متناقض به گوش می رسد حفظ برجام و وحشت از چشم انداز پیش روی نظام:‌

سخنان ترامپ:‌ توافق هسته یی ایران وحشتناک است این قرار داد هرگز نباید امضا می شد.

تلویزیون رژیم:‌ «این جدید ترین موضعگیری رئیس جمهور آمریکا درباره برجام و ایران است که دیروز در مصاحبه با شبکه تی.بی. ان آمریکا اعلام شد.
اما سوال اصلی این است که هدف آمریکا از این جنگ روانی و فضا سازیها برای برجام و ایران چیست. مقامات کاخ سفید چه نیتی در سر دارند؟ به نظر می رسد رئیس جمهور جدید آمریکا با اعلام راهبرد جدید خود و اجرای قانون کاتسا یا همان مادر تحریمها و هم زمان اعلام عدم پایبندی ایران به تعهدات خود در برجام و ارجای موضوع برجام به کنگره فشارهای سیاسی و اقتصادی را بر ایران تشدید کند.
نتیجه این سناریو همان است که رئیس جمهور فرانسه به طور سربسته گفت: یعنی قرار دادن ایران در دوراهی تشدید فشار ها و یا مذاکره در باره توان موشکی و مسائل منطقه، محدودیتهای بیشتر و دائمی هسته یی و شکل گیری برجام های موشکی و منطقه یی در کنار برجام دائمی هسته یی».

ولایتی: به هیچ وجه ما که متعهدیم به برجام جزء تعهدات ما این نیست که در پیشبرد سلاحهای دفاعی خودمون بخصوص موشک و امثال اون ما محدودیت برای خودمون داشته باشیم.  

سرکرده کل سپاه پاسداران نیز با اشاره به اقدامات آمریکایی ها در ماههای اخیر علیه رژیم آخوندی گفت: «اجرای قانون اعمال تحریم علیه دشمنان آمریکا موسوم به کاتسا به معنی خروج یک جانبه آمریکا از برجام است. و ایران از این فرصت برای جهش در برنامه های موشکی، منطقه یی و دفاعی متعارف خود استفاده خواهد کرد».
ناطق نوری از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام آخوندی هم گفت اقدام احتمالی رئیس جمهور آمریکا برای قرار دادن نام سپاه در فهرست گروه های تروریستی خلاف مقررات بین المللی و دخالت در مسائل داخلی ایران است.

کیهان خامنه ای ناکارآمدی و فلج نظام را به حساب باند رقیب گذاشته و با یادآوری خفگی ناشی از «پدیده وارونگی هوا» نوشته است «در حالی که کشور با تهدید آنی ناشی از روند «وارونگی برجام» مواجه است، بخش‌هایی از دولت و وزارت خارجه به علل گوناگون، با تاخیر فاز در پیش‌بینی عهدشکنی آمریکا یا واکنش بهنگام و بازدارنده دست به‌گریبانند. مانند عارضه‌ای که ... اگر فلج نکند، سرعت انتقال پیام از اعضای بدن به مغز یا بالعکس را چنان دچار اختلال و تاخیر می‌کند که فرد حتی نمی‌تواند مثلا از جوی آب رد شود... قبیل این آلودگی و اختلال در روندهای سیاسی نیز دیده می‌شود». 

یک روزنامه همسو با باند روحانی نیز نوشته است «باید در انتظار چرخش‌ها و مشکلات بیشتری نیز باشیم... برخلاف تصور و برنامه‌ریزی‌ها نظام بانکی جهانی نسبت به ایران ریسکی‌تر شد و تحریم‌های تشدیدشده ترس را بیشتر کرد... همه این مسایل در راستای ایجاد ترس و وحشت در بانک‌ها برای برقراری رابطه با نظام پیش رفته است... نکته اینجاست که فشارهای ناشی از تحریم‌ها خود به تنهایی در دایره اقتصاد کشور ایجاد ترس و وحشت می‌کند... به هر روی ما در مسیر سیل هستیم و از آنجا که نظام ارزی کشور هیچ حاشیه امنیت مناسبی ندارد، قطعا سیل ما را خواهد برد».( روزنامة‌حکومتی جهان صنعت-۱۷ مهر)