اعلام اعتصاب غذا توسط پنج زندانی سیاسی اهل سنت در کرمانشاه

در حالیکه از اعتصاب غذای زندانیان سیاسی و عقیدتی گوهردشت در اعتراض به انتقال اجباری و شرایط وخیم زندان، نزدیک به ۴۰روز می گذرد، پنج تن از زندانیان اهل سنت در کرمانشاه نیز در اعتراض به انتقال و تبعید بی دلیل خود به بند بیماران عفونی این زندان، دست به اعتصاب غذا زدند.

این زندانیان که به دلیل فعالیتهای مذهبی به حبس های مختلفی محکوم شده اند، از روز پنج شنبه نهم ۹ شهریور اعتصاب غذای اعتراضی خود را شروع کرده اند.
دیکتاتوری آخوندی به خاطر شرایط ضد انسانی در زندانهای ایران و به خصوص محروم ساختن زندانیان سیاسی اعتصابی از رسیدگیهای اولیه پزشکی با موجی از محکومیتهای بین المللی رو به روشده است. سه گزارشگر ویژه ملل متحد، عفو بین الملل و کمیته های پارلمانی در کشورهای مختلف اروپایی و در پارلمان اروپا بیانه های مختلفی در محکومیت حکومت آخوندی به خاطر نقض کنوانسیونهای بین المللی در این زمینه، صادر کرده اند.

فدراسیون جهانی کارگران بخش حمل و نقل و فدراسیون آموزش بین الملل با انتشار بیانیه یی نسبت به وضعیت زندانی سیاسی رضا شهابی، ‌عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد و زندانی سیاسی اسماعیل عبدی،‌ عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان، ابراز نگرانی کردند.
همزمان در بیست و ششمین روز اعتصاب رضا شهابی همسر وی با اعلام این که جان این زندانی سیاسی در خطر است، برای تجمع در روز سه‌شنبه در مقابل مجلس ارتجاع فراخوان داد.
هم چنین صدها تن از کارگران، معلمان و دانشجویان با انتشار بیانیه‌ای احضار و بازداشت شماری از معلمان و کارگران، نظیر محمود بهشتی لنگرودی، عضو کانون صنفی معلمان و علی نجاتی عضو هیأت مدیره سندیکاری کارگران نیشکر هفت‌تپه را محکوم کردند.

درحالیکه انزجار عمومی از شرایط ضد انسانی و وضعیت وخیم درمانی و بهداشتی زندانها بالا گرفته است، یک رسانه حکومتی درگزارشی به گوشه هایی از این واقعیت اذعان کرد و نوشت: فقط کسانی که در زندانهای مختلف ایران به‌سر برده‌اند، می‌توانند بفهمند که اوضاع درمانی و بهداریهایی که قرار است سلامتی زندانی‌ها را حفظ کنند، تا چه حد نامناسب و ضعیف است و چگونه افراد سالم وارد مراکز نگهداری زندانیان می‌شوند و با بیماریهای آشکار و پنهان، زندانها را ترک می‌کنند.
روزنامه حکومتی جهان صنعت می‌نویسد: به‌عنوان نمونه در زندان اوین برای حدود پنج هزار زندانی که گاهی آمار آن به هفت هزار نفر می‌رسد، تنها یک پزشک روز و یک پزشک کشیک وجود دارد. امکانات آن به‌شدت اندک و ناکافی است و هیچ‌گونه امکانات تخصصی یا پزشک متخصص در آن وجود ندارد.
این رسانه حکومتی وضعیت زندانها در استانها و شهرستانها را به مراتب بدتر از شرایط زندانها در تهران توصیف کرده است.