واکنشهای هراس آلود رژیم آخوندی در قبال انزوا و محکومیت در کنفرانس امنیتی مونیخ

به دنبال سخنرانی وزیر خارجه ترکیه در اجلاس امنیتی مونیخ علیه مداخلات رژیم آخوندی در کشورهای منطقه، وزارت خارجه رژیم واکنش نشان داد.

وزارت خارجه رژیم آخوندی سفیر ترکیه در تهران را احضار کرد تا به مواضع رئیس‌جمهور و وزیر خارجه این کشور اعتراض کند.
چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در اجلاس امنیتی مونیخ اعلام کرده بود که رژیم آخوندی با ترویج طایقه‌گرایی به تضعیف کشورهای منطقه مشغول است و مداخلات خود را در منطقه گسترش می‌دهد. چند روز پیش از این نیز، رئیس جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان در بحرین، رژیم را عامل ایجاد شکاف در سوریه و عراق و سوق دادن این کشورها به تجزیه عنوان کرده بود.  
به دنبال سخنان، وزیر خارجه ترکیه در اجلاس امنیتی مونیخ، بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه رژیم گفت: صبر ما در برابر ترکیه حدی دارد و سخنان چاووش اوغلو نه قابل قبول است و نه قابل درک.
در واکنش به این موضع‌گیری وزارت خارجه رژیم، حسین مفتی‌اغلو، سخنگوی وزارت خارجه گفت این اظهارات بهرام قاسمی برای رژیمی که از اعزام پناهجویان به میدان جنگ هم دریغ نمی‌کند، (قابل درک نیست). رژیم ایران باید به جای متهم کردن کشورهایی که از آن انتقاد می‌کنند، گام‌های سازنده‌یی بردارد و سیاستهای منطقه‌یی خود را مورد بازبینی قرار دهد.
در همین حال، نخست‌وزیر ترکیه، علی بن ییلدیم، پس از دیدار با مایک پنس معاون رئیس جمهورآمریکا، گفت: دوران تازه‌ای از روابط با دولت جدید آمریکا آغاز شده است.

اظهارات مقامهای ترکیه در مورد نزدیکی با دولت جدید آمریکا با ابراز نگرانیهای مکرر رسانه‌های رژیم همراه بوده است.

کیهان خامنه‌ای نوشت: بر خلاف آن‌چه تصویر اولیه ما بود، اقدام منطقه علیه (نظام) از خصومت سطح بین‌المللی علیه (ما) مؤثرتر است و از این رو اگر در سطح منطقه این جبهه منسجم شگل بگیرد. کار برای جمهوری اسلامی به نسبت گذشته حساس‌تر می‌شود.

روزنامه حکومتی شرق نوشت: به نظر می‌رسد مانورهای آتی دونالد ترامپ درگیری با خاورمیانه و رویارویی با (نظام) باشد... هنوز از نوع این رویارویی اطلاعات در دست نیست، ولی می‌توان پیش‌بینی کرد ناگهان دست به سایستهای حساب‌نشده بزند و منطقه را دچار آشوب کند.

روزنامه حکومت اعتماد نوشت که ترکیه در حال پیوستن به ائتلافی است که «در حال طراحی» و شکل‌گیری در منطقه است.  این ائتلاف علیه جمهوری اسلامی «تمامی دولتهای عربی را به پیوستن به این ائتلاف تشویق» می‌کند.

روزنامه اطلاعات نیز نوشت: این روزها رهبری ترکیه در مسیری گام برمی‌دارد که بر خلاف منافع نظام است و می‌تواند روزگار را برای ما دشوار کند.

روزنامه دولت موسوم به ایران در برابر خطری که رژیم را تهدید می‌کند، تمایل به مذاکره با دولت دونالد ترامپ را ابراز کرد، نوشت: در فضای پس از برجام، کشورهای رقیب منطقه حزب جمهوریخواه را آخرین گزینه روی میز خود برای مهار (نظام) می‌دانند و از این رو تلاش می‌کنند از هر احتمال گفتگو میان ما و طیف تندروی واشنگتن ممانعت کنند.