ایران- اقتصاد رژیم «فلج» شده است

بحران رکود اقتصادی در حاکمیت غارتگر ولی‌فقیه که اکنون به تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی و نیز صنعت بزرگ‌تر دیگری بنام «بیکاری و تورم» راه برده است را نایب‌رئیس مجلس حکومتی با کلماتی مانند «فلج» چهارمیخه کرد.

مسعود پزشکیان در این رابطه به‌صراحت اعتراف می‌کند: «اقتصاد کشور که فعلاً فلج است. سیستم بانکی ایران شفاف نیست و خیلی راحت پول‌شویی در سیستم بانکی ایران انجام می‌شود، اگر می‌خواهیم به بانک‌های جهانی وصل شویم، در ابتدا باید تکلیف پول‌شویی خودمان را حل کنیم». (خبرگزاری سپاه پاسداران فارس ۱۵ شهریور ۱۳۹۵)

اعتراف این مهره رژیم به «پول‌شویی» سیستماتیک که به‌یقین ریشه در حاکمیت فاسد آخوندی و باندهای مافیایی حکومت با راه‌اندازی «۴۰ بانک» دارد، در حالی است که بخش عمده چرخش و مراودات مالی کشور و یا ورود و خروج ارز در دستان سپاه پاسداران و بانک‌ها و نهادهای وابسته به این ارگان سرکوبگر و در لیست سیاه سازمان‌های تروریستی انجام می‌شود.
برای مثال در زمینهٔ بانکداری و پول‌شویی باید به راه‌اندازی بانک‌های قلابی از سوی سپاه پاسداران اشاره کرد، بانک‌هایی مانند «انصار، مهر، تعاونی اعتباری ثامن» و یا بانک «سینا، پاسارگاد و موسسه مالی کوثر، بانک قوامین، صندوق سرمایه‌گذاری و توسعه و بانک حکمت ایرانیان» ازجمله آنان می‌باشند. وی در این رابطه اعتراف می‌کند: «امروز هر ارگانی در کشور برای خودش بانکی را تأسیس کرده است، الآن سپاه بانک مهر اقتصاد را دارد و نیروی انتظامی هم بانک دارد، {آن‌ها می‌توانند} با بانک‌های خودشان کار کنند و خودشان پول‌های خودشان را راه بیندازند، مشکلی پیش می‌آید».

همچنین باید اضافه کرد که ترجمان با این جملات به معنای نشان دادن راه برای دور زدن قرارداد اخیر میان دولت آخوند روحانی و ارگان بین‌المللی شفافیت مالی و مبارزه با پول‌شویی است. به معنای دقیق کلمه از هم‌اکنون به ارگان‌هایی مانند سپاه پاسداران و نیروی تروریستی قدس می‌گوید، باید از فردای اجرایی شدن قرارداد اف آی تی اف، ارگان وابسته به بیت خامنه‌ای، مستقلاً سیاست پول‌شویی را دنبال نمایند.

این کارگزار رژیم در ادامه به بحران‌های دیگری نیز در رژیم ولایت‌فقیه اشاره‌کرده و می‌افزاید:
«در ابتدا باید مسیر چرخش پول در کشور ما شفاف شود تا بتوانیم از فساد، رانت‌خواری، رشوه، زمین‌خواری، دلالی و قاچاق جلوگیری کنیم، بانک‌های کشور ما شفاف نیستند، این مشکل اصلی کشور ماست و یکی از دلایلی هم که بانک‌های ایران نتوانستند طبق برجام با بانک‌های خارجی وصل شوند، این است که بانک‌های خارجی می‌گویند در بانک‌های شما به‌راحتی پول‌شویی انجام می‌شود که البته حرف درستی است».