ایران - رشد سیصد درصدی اعتیاد طی یک دهه!

یکی از عواقب بروز بحران های عمیق اجتماعی در حاکمیت فاسد و چپاولگر ولی فقیه, مسئله رشد فزاینده اعتیاد در ایران است.

اعتیاد که نه تنها ریشه در بحران های اقتصادی وفرهنگی در رژیم آخوندی دارد, بلکه اکنون به یکی از منابع بزرگ مالی «برادران قاچاقچی» در این حکومت تبدیل شده است.
بسیاری از گزارشات منابع موثق داخلی و خارجی براین نکته کلیدی تاکید دارند که هم تولید, واردات و نیز توزیع مواد مخدر و الکل از سوی ارگان های حکومتی مانند سپاه پاسداران و نیروهای سرکوبگر رژیم در ایران به طور سیستماتیک صورت می گیرد, به طوریکه به یکی از منابع بزرگ مالی رژیم تبدیل شده است. دراین رابطه بکرات شاهدین از زندان ها و دانشگاه های ایران از توزیع مواد مخدر از سوی این ارگان ها ی حکومتی در میان زندانیان و دانشجویان و جوانان گزارشاتی به سازمان های مدافع حقوق بشری ارائه داده اند.

در رابطه با بحران اعتیاد در حاکمیت خامنه ای خبرگزاری دولتی ایرنا ( ۲۲ تیر ۱۳۹۵) در گزارشی به نقل از رئیس انستیتو روانپزشکی تهران اعتراف کرده است: «شیوع اعتیاد به انواع مواد اعم از مواد مخدر، روانگردان، سیگار و قلیان در یک دهه گذشته بین ۲ تا سه برابر شده است.
مساله اعتیاد یکی از معضلات مهم در جامعه ایران است، انواع مختلفی هم دارد که اعتیاد به مواد مخدر سنتی مثل حشیش، تریاک، هروئین، مواد روانگردان و صنعتی جدید مثل شیشه و قرص های روانگردان، الکل و اعتیاد به مواد سبک تر مثل سیگار و قلیان از جمله آن است».

این سخنان در حالی بیان می شود که دولت آخوند روحانی عامدانه از دادن هرگونه آمار و ارقام واقعی از نرخ معتادان در کشور خودداری می کند. درحالیکه رژیم آخوندی تعداد معتادان به مواد مخدر را تنها یک میلیون و دویست هزار نفر اعلام کرده است, بسیاری از کارشناسان مسائل اجتماعی با استنتاج از رشد شدید نرخ بیکاری و رکود اقتصادی, آمار واقعی را بیش از هفت میلیون تخمین میزنند.
در رابطه با پنهانکاری های رژیم این کارشناس مسائل اجتماعی می افزاید: «یک عددی را به صورت دستوری به ما گفته اند که اعلام کنیم که همان آمار شیوع یک میلیون و دویست تا یک میلیون و سیصد هزار تن است برآورد عددی از رشد اعتیاد در کشور نداریم، چون متولیان اعلام آمار، اعداد و ارقام را پنهان می کنند و حتی در اختیار متخصصان نیز قرار نمی دهند.».
 
وی در ادامه تاکید می کند که بیش از ۷ درصد از جوانان کشور به الکل اعتیاد داشته و می افزاید: «سال هاست که مطالعه ایپدمیولوژیک(شیوع یابی) در این موضوع را به انستیتو روانپزشکی تهران نداده اند و مطالعات انجام شده در مراکز دیگر را هم منتشر نکرده اند ولی من به عنوان یک متخصص که سال هاست روی مسائل اجتماعی ایران تحقیق می کنم معتقدم، شیوع اعتیاد در کشور طی یک دهه گذشته بین ۲ تا سه برابر شده است و این رشد، شامل اعتیاد به انواع مواد سبک و سنگین مربوط می شود».