دو راهی «همکاری یا تقابل» و سیلی در تقدیر

تلویزیون رژیم- ۱۹ خرداد
تلویزیون رژیم –: سنای آمریکا بار دیگر طرح تشدید تحریمهای ایران را در دستور کار قرار داد، اتهام نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم، بهانه سناتورهای آمریکایی برای تحریم ایران است. همزمان مسؤل سیاست خارجی اتحادیه اروپا استفاده از مزایای برجام را به رفتار ایران در منطقه منوط کرد. سناتور جمهوریخواه با کورکر در نشست انجمن کنترل تسلیحات در واشنگتن، ایران را به رفتار خصمانه متهم کرد و گفت:به همراه دیگر سناتورها در تلاش است تحریمهای بیشتری علیه ایران در زمینه های حقوق بشر، تروریسم و در زمینه برنامه موشکی در سنا تصویب کند.
باب کورکر: این طرح به هیچ وجه به تحریمهای اتمی ایران مربوط نیست. ما تحریمهایی اعمال نمی‌کنیم که بر اساس توافق و رفع تحریمهای هسته یی برداشته شده است. ایران رویکرد خصمانه‌ای در پیش گرفته است. ما می‌خواهیم تحریمهای ایران نه تنها ادامه داشته باشد، بلکه دامنه شمول آن گسترش یابد و شامل همه فعالیتهای دیگر ایران شود.
تلویزیون رژیم: مشاور ویژه رئیس جمهور آمریکا می گوید با توافق هسته یی گامهای چشمگیری در به عقب راندن برنامه هسته یی ایران برداشته ایم. بن رودز برجام را الگویی برای آینده خوانده و گفته رآکتور اراک در حال حاضر و در آینده کاملا غیر قابل استفاده خواهد بود. مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور ارتباطات راهبردی محدودیتهای اعمال شده بر فعالیتهای هسته‌ای ایران را همیشگی خواند.

روزنامة حکومتی خراسان- ۱۹ خرداد: دو قطبی «افراطی- انقلابی» این بار در کلام موگرینی: ۳ روز پیش موگرینی در آمریکا ضمن اظهاراتی تند علیه کشورمان گفته است که «مردم ایران خواستار تغییر هستند، آنها می خواهند که کشورشان به روی دنیا باز باشد و می خواهند که فرهنگ انزوا و تقابل را پشت سر بگذارند».

خبرگزاری حکومتی ایلنا- ۱۹ خرداد: روحانی در جمع اعضای شوراهای عالی کشور: قبل از برجام هر روز یک تحریم داشتیم و بعد از برجام هر روز یک گشایش در امور حاصل می شود که این جای شکرگزاری دارد.

روزنامة حکومتی آرمان- ۲۰خرداد: امید به گره‌گشایی برجام از بین رفته است
یک اقتصاددان می‌گوید رکود به دشمن خانگی و داخلی اقتصاد تبدیل شده و این در حالی است که به واسطه کارشکنی‌های غرب، امیدها به برجام را کمرنگ کرده است.

روزنامة حکومتی مردم سالاری-۲۰ خرداد- لاریجانی: اینکه طرف مقابل نااهلی در کار دارد دلیل نمی‌شود مسیر مذاکرات را نرویم، چنانچه از ابتدا مذاکرات با فرض شیطنت انجام شد. در کل تمهیداتی که صورت گرفت برای شرایط کشور مفید بود. در هر حال این موضوع باید ادامه یابد و تمام نمی‌شود شاید سال‌ها‌ ادامه پیدا کند و ما باید رصد کرده و پیگیری کنیم. اما اگر بخواهند تخلف جدی ایجاد کنند ممکن است کاری کنیم که پشیمان شوند چرا که ما ابزارهای متنوعی برای مقابله داریم اما قصد همکاری داریم.

کیهان خامنه ای- ۲۰ خرداد: مبادا سیلی بخوریم!
«انقلابی بودن» و «انقلابی عمل کردن»، شاید مهمترین بخش از صحبت‌های مهم جمعه گذشته آقا و یکی از مهمترین دغدغه‌های ایشان در دو سال گذشته بوده باشد.
اصرار عجیب ایشان روی این واژه، قطعا به خاطر برخی اقدامات و اظهارات نسنجیده‌ای است که عده‌ای در داخل همنوا با خارج طی سه سال گذشته مدام روی آنها مانور داده‌اند.
در حالی که تمام امیدها از برجام می‌شود «تقریبا هیچ» می‌بینیم دغدغه عده‌ای در این شرایط اقتصادی می‌شود لغو شدن فلان کنسرت یا پخش نشدن بهمان صدا، یعنی هیچ طرح و برنامه حساب شده و جدی برای شرایط اقتصادی و اجتماعی امروز نداریم، کار انقلابی پیشکش! علت این بی‌برنامگی‌ها و انفعال نیز چیزی نیست جز اینکه «تمام» امیدهایمان به برجام و آمریکا بوده است. برجامی که سرانجامش شده «تقریبا هیچ».
اقتصاد مقاومتی یعنی توجه توأمان به ظرفیت‌های داخلی و خارجی. یعنی به دست آمریکا و غرب نگاه نکردن. به دشمنان قسم خورده اعتماد نکردن. یعنی برگشتن از راهی که در این سه سال طی کرده‌ایم، را که اگر برنگردیم به قول آقا حتما سیلی می‌خوریم.