دو میلیون و ۵۰۰ هزار زن جویای کار در فقر و بدبختی

سهیلا جلودارزاده که رسانه های حکومتی از وی به عنوان رئیس اتحادیه زنان نام برده اند، روز دوشنبه 6 اردیبهشت طی مراسمی نداشتن امنیت شغلی را بعنوان یکی از اصلی ترین دغدغه های زنان کارگر عنوان کرد و گفت: ”بیش از 2 میلیون و 500 هزار زن به دنبال فراهم کردن ایجاد شرایط کار هستند و از این که نمی توانند کاری انجام دهند از فقر و بدبختی رنج می برند”.

وی همچنین با اشاره به این که پس از گذشت 36 سال از انقلاب اسلامی هنوز مشخص نیست زنان باید کارکنند یا نه؟ اعتراف کرد: ” اکثر زنان کارگر و بنگاههای اقتصادی و تولیدی فاقد قرارداد کار بوده و اگر قرارداد در میان است یک تا سه ماهه می باشد”.

خاطرنشان می شود سهیلا جلودار زاده دوشنبه 1تیر 94 طی مصاحبه یی در پاسخ به این پرسش که هم‌اکنون چه تعداد کارگر زن در کشور مشغول فعالیت هستند گفت: بر اساس آمارها تا چند سال قبل حدود ۳۰۰ هزار کارگر زن که تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی بودند در کشور مشغول بکار بودند اما هم‌اکنون تعداد آنها ۱۰۰ هزار نفر کاسته شده است.
این کارگزار رژیم در خصوص وضعیت کارگران و تفاوت حقوقی بین کارگران زن و مرد در کارخانجات، افزود: در بسیاری از موارد تا یک سوم حداقل قانون کار هم به بانوان پرداخت نمی‌شود.
همچنین معاون آخوند روحانی در امور زنان و خانواده نرخ بیکاری زنان دارای تحصیلات دانشگاهی در ایران را بیش از ۴۰ درصد اعلام کرد.
شهیندخت مولاوردی، روز یکشنبه ۱۵شهریور 94 اذعان کرد روند رو به رشد زنان سرپرست خانوار و زنانه شدن فقر جای چون و چرا برای قرار دادن این زنان در اولویت صف اشتغال نمی‌گذارد.:
در روز 26مرداد 94 سیدحسن هفده تن معاون سرکرده وزارت کار دولت آخوند روحانی اعتراف کرد: نرخ مشارکت اقتصادی زنان حدود ۱۵درصد و نرخ بیکاری آنها نزدیک به ۳ برابر مردان است.
خبرگزاری مهر رژیم: بیکاری زنان دانشگاهی۳۱.۳ درصد شد؛ ۵.۷ میلیون تحصیل‌کرده در کنج خانه/ درس بخوانید تا بیکار شوید
27اردیبهشت 94 کارگزار رژیم کوروش پرند، معاون وزیر کار رژیم اعتراف کرد: بیکاری در میان زنان تحصیلکرده دو و نیم برابر مردان است و از هر سه زن تحصیل کرده یک زن بیکار است. پیش از این نیز سهیلا جلودارزاده، مشاور وزیر صنعت رژیم اعلام کرده بود به‌رغم این‌که زنان ۶۴ درصد فارغ‌التحصیلان در سراسر ایران را تشکیل می‌دهند، اما تنها درصد ناچیزی از آنان مشغول کار می‌شوند’.
علی ربیعی، وزیر تعاون آخوند روحانی ۲۲ فروردین گفته بود که نرخ بیکاری زنان دو برابر مردان است و کار زنان به سمت فصلی شدن رفته است. .