ایران- سرکوب مردم با راه اندازی «پلیس نامحسوس»

با اوجگیری حرکات اعتراضی اقشار مختلف مردم بجان آمده میهن امان علیه تمامیت دیکتاتوری خامنه ای، رژیم آخوندی در راستای ادامه سیاست های سرکوبگرانه و در هراس از ادامه و گسترش خیزش های اجتماعی، طرح نیروی سرکوبگر جدیدی بنام «پلیس نامحسوس امنیت اخلاقی» را در دستور کار خود قرارداده است.

براساس این طرح ضد مردمی که به یقین یکی از نادرترین شیوه های سرکوب در جهان بشمار می رود، قراراست تا بیش از ۷۰۰۰ تن از نیروهای سرکوبگر آخوندی ضمن جاسوسی از مردم و بویژه زنان، دختران و جوانان میهنمان، فضایی مملو از رعب و وحشت در جامعه برپا نمایند.

در این رابطه پاسدار ساجدی نیا رئیس پلیس سرکوبگر حکومت گفت: «از امروز گشت نامحسوس پلیس امنیت اخلاقی نیز در سطح معابر فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. براین اساس بیش از ۷۰۰۰ نیروی زن و مرد با حضور در معابر نسبت به رصد این موارد و اطلاع آن به پلیس امنیت اقدام خواهند کرد». (خبرگزاری حکومتی ایسنا ۳۰ فروردین ۱۳۹۵)
اعتراف به وجود این تعداد از جاسوسان حکومتی در سطح شهرهای بزرگ بویژه پایتخت در حالی است که دولت آخوند روحانی از وجود چنین طرحی اظهار بی اطلاعی کرده است. این دروغگویی آشکار در حالی است که که منطقا وزارت کشور و تمامی ارگان سرکوبگر تابع، زیر نظر «دولت تدبیر و امید» انجام وظیفه کرده و پاسخگو به شخص رئیس جمهور نظام آخوندی می باشند.

همچنین این عنصر سرکوبگر دیکتاتوری مذهبی در ادمه ضمن اعتراف به «جاسوسی» از مردم، با بیان اینکه فعالیت این اوباش به چه صورت خواهد بود، گفت: «این افراد در صورت مشاهده موارد ناهنجاری همچون مزاحمت برای نوامیس، آلودگی صوتی، کشف حجاب در خودرو و انجام حرکات نمایشی در خیابان، شماره پلاک خودرو را برداشته و از طریق سامانه پیامکی به مرکز پلیس امنیت اخلاقی اطلاع می‌دهند سپس از سوی پلیس امنیت با این افراد تماس گرفته و از آنان خواسته می‌شود که در موعد تعیین شده به پلیس مراجعه کنند».

تبعات ناشی از این اقدامات سرکوبگرانه در جامعه بحدی است که حتی صدای متولیان نظام آخوندی نیزبلند شده است. برای نمونه یک نماینده رژیم در سخنانی گفت: «پلیس نامحسوس اخلاقی زمینه نا‌امنی فکری را به وجود می‌آورد. ما در کل کشور برای محیط زیست ۲۷۰۰ محیط بان داریم و درحالی که در تهران برای چنین منظوری ۷۰۰۰ نیرو در نظر گرفته شده است.
این نماینده مجلس چنین کارکردی را خارج از محدوده کارکرد پلیس خواند و گفت: «اشتباه این‌ها این است که نمی‌دانند پلیس نمی‌تواند به معنای عمیق کلمه ارشادی عمل کند. ممکن است پلیس تذکر‌هایی بدهد اما ارشادکننده نیست چرا که جنس پلیس ارشادی نیست».
وی در ادامه (خبرگزاری حکومتی ایلنا ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵) افزود: به نظر می‌رسد این مساله هزینه گزافی را بر مملکت تحمیل خواهد کرد و در عین حال موجب امنیتی شدن جامعه خواهد شد چرا که الان همه از هم می‌ترسند».