دور جدید جنگ قدرت باندهای خامنه ای و رفسنجانی – ریاست خبرگان

با بالا گرفتن جنگ هژمونی میان باندهای درونی رژیم آخوندی و به ویژه پس از حملات اخیر خامنه ای خورده علیه باند رفسنجانی در رابطه با بحران آزمایشات موشکی، دور جدیدی از تخاصمات و رودرویی برسر ریاست مجلس خبرگان رهبری که از جمله طیول ولی فقیه می باشد، آغاز گردیده است.

در این رابطه و درحالیکه رسانه های وابسته به رفسنجانی با علم کردن این موضوع که وی با بیشترین آراء در تهران به خبرگان راه یافته است و بر این سیاق منطقا باید بر کرسی ریاست این ارگان حکومتی تکیه بزند، باند خامنه ای با بکار گیری تمامی اهرم های خود در تلاش است تا ضمن عقیم کردن این خیز، میدان را برای مهره های ولی فقیه باز نماید.
آخوندمحسن حیدری نماینده خامنه ای در اهواز ضمن اعتراف به راه اندازی این سیاست (سایت حکومتی خبرآنلاین 23 فروردین 1395) خطاب به رفسنجانی گفت: «تمایلی به سخن گفتن درباره جزئیات رفتارهای ایشان را ندارم، اما فی‌الجمله عرض می‌کنم که اگر ایشان در تهران جواب مثبت گرفت، ولی در استان‌های دیگر، از جمله در استان ما جوابی کاملاً منفی گرفت؛ یعنی دو نفری که مبغوض ایشان بودند بالاترین رأی را بعد از نفر اول آوردند و نفری که مورد تأیید ایشان بود آخر شد».
همچنین سایت حکومتی دیگربان نیز در همین رابطه و با استناد به سخنان نماینده خامنه ای اضافه می کند: «حیدری گفته رفتار‌های هاشمی رفسنجانی «دور از شان روحانیت» است و «در واقع ایشان حالت انتقام‌گیری پیدا کرده است که کسی را که در خط او نیست، تخریب کند و بکوبد تا نفس راحت بکشد».

آخوند حیدری در ادامه بی محابا از طرح خامنه ای برای به کرسی نشاندن نفرات خود پرده برداشته و می افزاید: «ایشان زمینه بسیار پایینی برای ریاست خبرگان دارد، ما در این اجلاسیه، آقایان نماینده را دیدیم و دیدگاه‌هایشان را ارزیابی کردیم. می‌توانیم بگوییم که در حال حاضر، بیشترین زمینه نسبت به جنتی وجود دارد».

این مهره ولی فقیه سپس گفت: «در پاویون فرودگاه ایشان را زیارت کردم که داشتند به اصفهان می‌رفتند. چند دقیقه‌ای خدمت ایشان بودم و در باره فرمایشات حضرت آقا صحبت می‌کردیم، مخصوصاً روی این فرمایش آقا که مجلس خبرگان باید انقلابی بماند و انقلابی فکر و عمل کند، تأکید کردم. این سخن آقا باید تابلو و در مجلس خبرگان آویخته شود. گفتم: جنتی، این سخن آقا شرط و شروطی دارد. شرط اول‌اش این است که رئیس‌اش انقلابی باشد. قبول دارید؟ گفتند: بله. گفتم پس معنا ندارد وقتی آقایان از شما دعوت کرده‌اند، حاشا کنید! شما باید بپذیرید و اجابت کنید، والا این خواسته آقا محقق نمی‌شود. ایشان تبسمی کردند و ما این تبسم را حمل بر رضایت کردیم و با اصرار آقایان، این امید هست که ایشان بپذیرند».