ایران - بیش از ۱۰هزار کشته تصادف رانندگی طی ۷ ماه گذشته

به اعتراف سازمان پزشکی قانونی رژیم در هفت ماه نخست سال جاری، ۱۰ هزار و ۵۵۰ تن در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده اند.

همچنین در این مدت ۲۸ هزار و ۲۱۶ مصدوم حوادث رانندگی به مرکز پزشکی قانونی رژیم مراجعه کرده‌اند که نسبت به مهر ماه سال گذشته با افزایش سه درصدی مواجه بوده است.
بنا به این گزارش استانهای فارس، خراسان رضوی و تهران بیشترین تعداد مرگ و میر در اثر حادثه رانندگی را در کل ایران داشته اند.
خبرگزاری حکومتی مهر پیشتر در گزارشی نوشته بود در پنج سال گذشته بیش از یکصد هزار نفر در تصادفات رانندگی کشته شده اند.
خبرگزاری حکومتی -شرق- ۱۴آذر ۹۴

بیشتر بخوانید:‌
در حالیکه رژیم چپاولگر آخوندی تلاش دارد تا در رسانه های حکومتی همواره افزایش آمار تصادفات راهنمایی و رانندگی و به تبع آن حوادث مرگبار در جاده های کشوررا ناشی از عوامل «انسان و خودرو» قلمداد کند، اما آمار ارقام قطره ای در رسانه های حکومتی تصویر دیگری را به نمایش می کشند.
فقدان برنامه و سیاست های اصولی و استاندارهای شناخته شده بین المللی، وجود حجم عظیم وسائل و خودروهای نازل و بی کیفیت که عمدتا از سوی باندهای مافیایی رژیم به کشور وارد می شوند, نبود آموزش های پایه ای برای رانندگان و کاربران , کیفیت نازل قطعات یدکی وارداتی، نبود علائم ایمنی و علائم راهنمایی و رانندگی در خیابان ها و جاده ها و معابرکشور، فقدان نیروهای امداد رسانی به یقین به مرگ و میر در تصادفات راهنمایی و رانندگی ضریب می زنند.
سازمان پزشکی قانونی (سایت حکومتی عصر ایران 14 آذر 1394) در تازه ترین آمارخود «از فوت 10 هزار و 550 تن در کشور بر اثر حوادث رانندگی، طی هفت ماه امسال» خبر داده است. این گزارش در ادامه با اشاره به افزایش 0,8 درصدی مرگ میر براثر تصادفات جاده ای می افزاید: «طی هفت ماهه امسال از کل تلفات حوادث رانندگی هشت هزار و 88 تن، مرد و دو هزار و 462 تن، زن بودند.
همچنین از کل متوفیات حوادث رانندگی دو هزار 804 تن در محورهای دورن شهری، 6هزار و 898 تن در مسیرهای برون شهری، 801 تن در جاده های روستایی و 47 تن در مسیرهای نامعلوم جان خود را از دست داده اند».
براساس این گزارش در هفت ماهه نخست امسال استان های “فارس با 887 فوتی، خراسان رضوی با 880 فوتی و تهران با 764 فوتی» بیشترین و «استان های ایلام با 88، کهگیلویه و بویر احمد با 105 و خراسان جنوبی با 129 فوتی کمترین» آمار تلفات حوادث رانندگی را داشتند.
خبرگزاری حکومتی مهر ( 11 آذر 1394) نیز با انتشار گزارشی اعلام کرد «در پنج سال گذشته بیش از یکصد هزار نفر در تصادفات رانندگی کشته شده‌اند».

همچنین در یک گزارش دیگر معاون حکومتی در بخش اجتماعی و فرهنگ ترافیک ناجا طی سخنانی (خبرگزاری حکومتی ایرنا 4 آبان 1394) با اعتراف به وجود عامل «فقدان امداد رسانی» گفت: «در حالی که 50 درصد تلفات رانندگی در راه های کشور در سر صحنه تصادف فوت می کنند 50 درصد دیگر در حین انتقال به مراکز درمانی جان خود را از دست می دهند».
همچنین علاوه بر عوامل یاد شده باید از یک عامل مهم یعنی «جاده» در این بحران نام برد. در این راستا ( همان منبع بالا) می افزاید: «سالانه ۸۰۰ هزار تصادف در ایران روی می‌دهد که از حیث آمار مرگبارترین حوادث جاده‌ای، ایران رتبه اول را در جهان دارد.
به گفته رییس حکومتی در سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای« سهم تصادفات راکبین موتورسیکلت در راه های کشور به 18.5 درصد است. بر پایه آمار سالانه 19 هزار نفر در حوادث رانندگی در راه های کشور جان خود را از دست می هند و بیش از 300 هزار نفر مصدوم می شوند».