بحران خدمات درمانی در حکومت ولایت فقیه

برخلاف تمامی ادعاها و آمار و ارقام کاذب منتشره از سوی دولت آخوند روحانی مبنی بر بهبود خدمات درمانی، پزشکی و دارویی در کشور، معاون وزیر بهداشت در کابینه رئیس جمهور اعدام در سخنانی به گوشه هایی از بحران پزشکی و خدمات درمانی در نظام چپاولگر آخوندی اعتراف کرده است. وی که این بحران را با کلماتی مانند «فاجعه» به تصویر کشیده است از جمله می گوید: «فاجعه‌ ای که در این زمینه با آن مواجه هستیم، این است که طبق آمار سازمان بهداشت جهانی در کشور به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت ۱.۷ تخت داریم، این درحالیست که در کشوری مانند آلمان به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت ۸.۵ تخت وجود دارد و در اروپا این میزان بطور متوسط به بالای ۴ تخت می‌ رسد».

جملات این کارگزار حکومتی بخوبی آن روی سکه ی وضعیت درمان و به تبع آن بیماران دردمند و محتاج به پزشک و دارو را بخوبی نمایان می کند. بیمارانی که بدلیل سکته قلبی  همچنان بروی صندلی چرخدار به انتظار نوبت بسر برده و بر خلاف تمامی عرف و سنت های «قسم سقراط طبیب» تا زمانیکه وجه درمان و یا اتاق عمل خود را تمام و کمال پرداخت نکرده اند، از هرگونه خدمات درمانی و پزشکی محروم می باشند.
این کارگزار حکومتی در ادامه  ضمن  تشریح میزان کمبود نیرو در گروه‌های مختلف پزشکی (خبرگزاری حکومتی ایسنا ۲۷ شهریور ۱۳۹۴)  اضافه می کند: «در قریب به اتفاق گروه‌های بهداشتی و درمانی با کمبود نیرو مواجه هستیم. اکنون به ازای ۱۰۰۰ نفر جمعیت ۰.۸۹ نفر پزشک داریم؛ یعنی تعداد پزشک ما به یک نفر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر نرسیده است و در این زمینه در بین کشورهای منطقه جزو رتبه‌های آخر محسوب می‌شویم. متاثر از همین کمبود نیرو، پزشکان متخصص ما ۱.۷ برابر نیروی تمام وقت کار می‌کنند؛ یعنی ۷۰ درصد بیشتر از یک نفر تمام وقت. پزشکان عمومی نیز ۱.۳ برابر نیروی تمام وقت کار می‌کنند؛ بنابراین ما در میزان پزشک کمبود داریم. در پرستاری هم وضعیت به همین شکل است».
بحران درمان و خدمات پزشکی تنها به این جملات ختم نمی شود، بلکه چهره کریه این بحران رژیم ساخته اکنون خود را در تمامی ابعاد به نمایش گذاشته است. بطوریکه معاون وزیر حکومتی می گوید: «ما در کشور از نظر کمبود تخت بیمارستانی شدیداً دچار مشکل هستیم، از این تعداد تخت کمی هم که در کشور وجود دارد، ۵۳ هزار تخت دولتی، یعنی حدود ۶۰ درصد تخت‌ ها فرسوده‌اند. وضعیت به گونه‌ ای است که در شهری مانند کرج به عنوان یکی از کلان‌ شهرها بیماری که سکته قلبی کرده گاهی روی صندلی می‌ ماند؛ چراکه تخت کافی در بیمارستان نیست و به همین دلیل اورژانس‌ ها هم خالی نمی‌ شوند. اکثر بیمارستان‌ های بالای چند صد تخت ما که ارجاعی هستند، اشغال تخت‌ شان بالای ۸۵ درصد است».
کمبود پزشک و کادر درمانی در رژیم سرکوبگر آخوندی در حالی است که بسیاری از متخصصان و کادرهای خبره پزشکی و پیراپزشکی به دلیل نقض شدید حقوق انسانی و زیرپا گذاشتن حقوق شهروندی و مدنی آنها، مجبور به ترک وطن شده اند. آن دسته نیز که در ایران باقی مانده اند، با کوهی از مشکلات و سختی در رشته های خود روبرو می باشند. بسیاری از این کادرهای ارزشمند نیز به دلیل مخالفت با دیکتاتوری مذهبی یا در گوشه های زندان بسر می برند و یا به خیل عظیم شهدای راه آزادی پیوسته اند.