رهبر حزب الفتات مصر توطئه های رژیم آخوندی علیه ساکنان اشرف را محکوم کرد

رهبر حزب الفتات مصر توطئه های رژیم آخوندی علیه ساکنان اشرف را محکوم کرد

رهبر حزب الفتات مصر توطئه های رژیم آخوندی علیه ساکنان اشرف را محکوم کرد و از دولت عراق خواست تسلیم فشارهای این رژیم نشود و به میثاقهای بین المللی که حقوق ساکنان اشرف را تضمین می کند پایبند باشد.
به گزارش خبرگزاری اخبار عراق(4آذر88): آقای عبدالحکم جمیل، رئیس حزب مصری الفتات، در مورد دخالتهای رژیم ایران در عراق، اقدامات این رژیم درسرکوب تظاهرات مردم و حمله مستمر این رژیم به ساکنان اشرف، گفت: دخالتهای این رژیم در امور عراق، واقعیت مطامع فرقه گرایانة کریه و غیر قابل قبول این رژیم را افشا می کند. خصومت این رژیم با اپوزیسیون ایران و در راس آن مجاهدین خلق، مارا وامی دارد که بگوئیم این رژیم نه تنها یک رژیم غیردموکراتیک است بلکه یک رژیم دیکتاتوری است که نظرات دیگران را نمی پذیرد و به نقض حقوق بشر که دین اسلام و تعالیم والای آن بر رعایت آن تاکید کرده است می پردازد. بهترین دلیل برای این ادعا دشمنی با ساکنان اشرف و حمله مستمر به آنهاست که با اصل حقوق بشر در تعارض است.
رئیس حزب الفتات مصر گفت: ما از مسئولین فعلی عراق می خواهیم که به فشارهای رژیم ایران تمکین نکند و به میثاقهای بین المللی که حقوق پناهندگان و امنیت و سلامت آنها را تضمین می کند ملتزم باشند.
وی افزود: همه سازمانها، احزاب و هیئتها باید موضع روشن و واضحی در این مورد داشته باشند و مسئولین عراقی و رژیم ایران را به پایبندی بر این میثاقها و دست برداشتن از آزار و اذیت و حمله و تهدید ساکنان حفاظت شدة اشرف وادار کنند.