مجمع پارلمانی شورای اروپا: مصاحبه با دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت در انگلستان

مجری: خانم دولت نوروزی، شما نماینده مقاومت ایران در انگلستان هستید. بنابراین، آیا میتوانید برای ما توضیح دهید اصلیترین چالشها در زمینه حقوق زنان در ایران کنونی چه هستند؟

دولت نوروزی: اگر اجازه دهید علاوهبر موانع عامی که زنان در سراسر جهان با آن مواجه هستند توضیح دهم، در ایران وضعیت بسیار بدتر است چون آنچه ما با آن مواجهیم یک دیکتاتوری مذهبی بسیار وحشی است که بر ایران حاکم است و سرکوب، ترور و بطور خاص تبعیض علیه زنان را تحت نام اسلام توجیه میکند. بنابراین روشن است که قانون شرعی و دیگر عناوینی که توسط آخوندها و دیکتاتوری مذهبی علیه زنان بکار گرفته میشوند هیچ ربطی به مذهب یا خدا ندارد، و مطلقاً با استانداردهای جهانی و بطور خاص کنوانسیونهای بینالمللی همخوانی ندارد. بنابراین، آنچه ما خواهان آن هستیم این است که حقوق بشر دقیقاً همان حقوق زنان است و وضعیت زنان در ایران باید با به چالش کشیدن بنیادگرایی اسلامی و افراطگرایی که ریشه آن در ایران است مقابله شود. بطور خاص همه زنان قربانی اصلی این پدیده شوم بنیادگرایی اسلامی و سوء استفاده از مذهب برای توجیه سرکوب و دیکتاتوری هستند.

مجری: همچنین شما به جامعه بین المللی فراخوان دادهاید تا به این وضعیت در ایران واکنش نشان دهند. بنابراین، مؤسسات اروپایی، به عنوان مثال شورای اروپا مجمع پارلمانی چه کار میتوانند بکنند و چگونه میتوانند واکنش نشان دهند تا از حقوق بشر و بطور حقوق زنان در ایران حمایت کنند؟

دولت نوروزی: با تشکر از شما بخاطر طرح این سئوال. چرا که فکر میکنم بسیار روشن است. نمیتوان با بنیادگرایی اسلامی و افراطگرایی با یک فرهنگ ضد اسلامی مقابله کرد. باید در واقع بردباری دمکراتیک و مسلمانهای کثرتگرا داشته باشید تا با آن مقابله کنید و واقعیت را بیان کنید، ما معتقدیم آنچه تحت نام افراطگرایی صورت میگیرد هیچ ربطی به مذهب ندارد.
در حالیکه حدود 61 قطعنامه از جانب ارگانهای مختلف ملل متحد تاکنون تصویب شده که نقض حقوق بشر در ایران را محکوم میکند. زمان آن رسیده است که جامعه بین المللی تحریمهای بیشتری اعمال کرده و همچنین پرونده تخلفات و جنایات رژیم ایران را به شورای امنیت ملل متحد ارجاع دهند تا اقدامات مختلف اتخاذ کنند. یکی از این اقدامات در واقع قرار دادن مقامات رژیم ایران، که مسئول قتل عام و جنایات هستند، در برابر عدالت است. بنابراین ما معتقدیم جامعه بین المللی، بطور خاص اروپا، میتواند یک نقش بسیار مهم و تأثیرگذار در اعمال فشار به رژیم ایران در برابر استانداردهای جامعه جهانی ایفا کند، و همچنین تحریمهایی اعمال کرده و آن را در انزواء سیاسی قرار دهد. این به مردم ما کمک خواهد کرد تا علیه این رژیم برای تغییر، دموکراسی و حقوق بشر شتاب بگیرند.
26ژانویه 2015