برگزاری گردهمایی «2015 همه برای بردباری و دموکراسی در مقابل افراط گرایی مذهبی»

مریم رجوی: حملات تروریستی در پاریس در تعارض بنیادین با اسلام دین بردباری و همزیستی است.
تنها راه مقابله با بنیادگرایی و تروریسم، ایستادگی در برابر رژیم ایران است که نیروی محرک و الهام بخش تمام جریان‌های افراطی تحت نام اسلام است.

در یک گردهمایی تحت عنوان «2015 همه برای بردباری و دموکراسی در مقابل افراط گرایی مذهبی، مریم رجوی ضمن همدردی با مردم فرانسه و ابراز تأسف عمیق از حمله جنایتکارانه به مجله شارلی هبدو، از جانب مقاومت ایران که 120 هزار تن از اعضایش در نبرد با فاشیسم دینی جان باخته‌اند» با خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی کرد.
وی هم‌چنین بر همبستگی مقاومت مردم ایران با تظاهرات بزرگ مردم فرانسه در روز یکشنبه، تأکید کرد.
رجوی سکوت سران رژیم ایران نسبت به این جنایت فجیع و تلاش آن‌ها برای استفاده از این کشتار در جهت شانتاژ و معامله را تقبیح کرد.
رجوی بر همزیستی میان پیروان ادیان تأکید کرد و خاطرنشان کرد: کسانی که با نقاب اسلام استبداد و شقاوت را ترویج می‌کنند، بدترین دشمن اسلام‌اند. کسانی که به بهانه دفاع از پیامبر اسلام، خبرنگاران را قتل عام می‌کنند، بویی از اسلام نبرده‌اند. نه ربودن دختران در نیجریه و کشتار کودکان در پاکستان ربطی به اسلام دارد نه به دار آویختن همه روزه زندانیان و پاشیدن اسید به چشم و صورت زنان در ایران و گردن زدن اتباع غربی و پاکسازی سنی‌ها در عراق و کشتار پاریس.
در این جلسه که با حضور شخصیت‌های سیاسی ونمایندگان پارلمان از کشورهای مختلف جهان در شمال پاریس برگزار شد، رجوی تأکید کرد: وجود یک حکومت حامی ترور و بنیادگرایی در تهران نیروی محرک تمام جریان‌های افراطی تحت نام اسلام است. از عراق و سوریه تا یمن و از افغانستان تا فرانسه، پشتوانه سیاسی و ایدئولوژیکی افراطی‌گری تحت نام اسلام رژیم ایران است.
هم‌چنان که «حمله به خبرنگاران و نویسندگان و.... شقاوتی است که خمینی با فتوای قتل سلمان رشدی نویسنده انگلیسی پایه گذاری کرد».
رجوی بحران بین المللی ناشی از سر برآوردن داعش و افراطی‌گری تحت نام اسلام را از محصولات رژیم ایران و سیاست مماشات با آن خواند و افزود: ملاهای ایران و لابی‌هایش می‌کوشند از فرصت تشکیل ائتلاف علیه داعش برای خارج ساختن رژیم از بحران استفاده کنند. در حالی که رژیم ایران مهم‌ترین عامل بی ثباتی در منطقه است و خلع ید از آن شرط ضروری برای ثبات بویژه در عراق و سوریه است.
او تصریح کرد که نظام ولایت فقیه کانون، الهام‌بخش، پناهگاه سیاسی یا تأمین کننده مالی و تسلیحاتی افراطی گری چه تحت نام شیعه و چه سنی است. او از همین رو خواستار حمایت از یک جبهه واحد علیه بنیادگرایی اسلامی. و مشخصاً در برابر نظام ولایت فقیه در ایران شد و تاکید کرد راه حل فکری و فرهنگی و ریشه یی در مقابله با بنیادگرایی را اسلام دموکراتیک و بردبار خواند که در ایران توسط مجاهدین خلق نمایندگی می‌شود.
دو دهه مماشات با فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران، و در نقطه مقابل آن سرکوب و در لیست گذاشتن مجاهدین، را یک عامل جدی گسترش بنیادگرایی و افراطی گری اسلامی و تروریسم برخاسته از آن خواند.
در این جلسه علاوه بر خانم رجوی شماری از شخصیت‌های سیاسی شرکت کننده از جمله سید احمد غزالی، نخست وزیر سابق الجزایر، راما یاد، وزیر سابق حقوق بشر فرانسه، انیسه بومدین اسلامشناس و حقوقدان و بانوی اول پیشین الجزایر و شماری از قانونگزاران کشورهای مختلف اروپا از جمله دومینیک لوفور از فرانسه، سناتور آنتونیو راتزی از ایتالیا، اگیدیوس واریکیس از لیتوانی، سناتور کیس دلانگ از هلند-استانیسلاو پولشاک از پارلمان اروپا-پیتر ماتیو از ایرلند-اردلنان بن عونی از رومانی، و ژان پیر مولر، شهردار آنی وکسن و عضو شورای استان والدواز و سیلوی فاسیه، شهردار پن و همچنین شخصیت‌هایی چون اسقف ژاک گایو کشیش ترقیخواه فرانسوی، دکتر تیستیر التمیمی، قاضی القضات سابق فلسطین، پائولو کازاکا، نماینده سابق پارلمان اروپا، ژیل پاروئل، رئیس سابق کانون وکلای استان والدواز، خلیل مرون، رئیس مسجد ایوری پاریس سخنرانی کردند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
21 دی 1393 (11 ژانویه 2015)