بن بست دیکتاتوری آخوندی در تله مرگبار اتمی

آخوند حسن روحانی امروز یکشنبه 14دی در یک گردهمایی اقتصادی در تهران از سرکشیدن جام زهر اتمی دفاع کرد و گفت: آرمان ما به سانتریفیوژ وصل نیست. در مذاکرات، روی اصول و آرمان حرف نمی زنند.

آخوند روحانی همچنین اذعان کرد که تحریمهای اصلی همچنان به قوت خود باقی است.
وی گفت: «مگر کسی تو میز مذاکره بحث آرمان و اصول میکنه، اصلاً، اینها یک چیزهایی توهمات یک عده زندگی می کنند. سر میز مذاکرات با دیگران که سر آرمان و اصول اصلاً نه اونها می خواهند بحث کنند نه ما. اونها هم نمی خواهند بحث کنند راجع به آرمان و اصول.  تو دنیای امروز بحث منافع هست، هر کشوری دنبال منافع خودشه، تهدیدها، فرصتها، و منافع مشترک یا منافع اقتصادی، اینها اساس بحث سیاست خارجی است... خوب ما در توافق ژنو، که توافق کردیم و خوب بخشی از تحریمها، البته تحریمهای مهم که سر جای خودش هست، تحریم نفت، تحریم بانک، یک بخش کوچکی از تحریمها، مثل در زمینه خودرو، پتروشیمی، بیمه کشتیرانی، یک چیزهایی ما به هر حال تونستیم از تحریمها، یک بخشیش عبور بکنیم، یک بخشی از اموال بلوکه شده ما آزاد بشه، و از اون بر ما شفافیت بیشتری نشون بدیم، و بگیم فلان نوع غنی سازی که الان ما نیاز بهش نداریم، یک مدتی اون نوع غنی سازی را متوقف می کنیم، این اصول ما را رفت؟ آرمان ما رفت، یعنی آرمان ما وصل به اینهاست؟ آرمان ما به سانتریفیوژ وصل نیست».

آخوند روحانی در بخش دیگری از سخنرانی خود، شدت مخاصمات درونی در رأس رژیم آخوندی را به نمایش گذاشت و با دندان‌نشان دادن به نهادهای تحت امر خامنه‌ای خواهان برپایی همه‌پرسی برای تعیین سیاستهای اقتصادی خود و رفتن در مسیر زهرخوران اتمی شد و نهادهای تحت امر خامنه‌ای را به خاطر قبضه اهرمهای اقتصادی مورد حمله قرار داد و گفت: «قانون اساسی به ما می‌گوید در مسائل مهم اقتصادی، سیاسی اجتماعی فرهنگی به جای این که قانون در مجلس تصویب شود، ماده قانونی یا برنامه مستقیم به آرای عمومی مردم و همه پرسی گذاشته شود...
یک بار اون مورد مهم که برای همه ما اهمیت داره، در زندگی ما تأثیرگذاره، از مردم مستقیم بپرسیم، مجلس شورای اسلامی اهلاً و سهلاً در جای خودش، ما هم احترام می‌کنیم.  رأی بدند قانون بگذرونند، یک بار، سالی یک بار، ده سال یک بار، الان که سی و شش سال شده، یک بار این قانون اساسی، این اصل قانون اساسی اجرا نشده و عمل نشده... اقتصاد ما بیشتر سیاسی است تا اقتصادی محض. حالا یا با سیاست خارجی یک تلفیقی داره، یا با داخلی یک تلفیقی داره. نمیشه در مسائل داخلی، اقتصاد، شما می‌گید از همه مالیات بگیرید کاملاً درسته، نمیشه یک نهاد کار اقتصادی بکنه و مالیات نده...
حالا تا میگی فلان نهاد هم باید مالیات بدهد ببینید چه بساطی به پا می‌کنند. البته این دولت چیزی که بفهمد و بداند مصالح مردم هست بدون واهمه از هیچ کس و هیچ نهاد اعلام خواهد کرد و به مردم خواهد گفت... اما بدانید بعضی از امور سیاست داخلیش خیلی خیلی قوی است، بیش از آن‌چه فکر می‌کنید قوی هست...».
 تلویزیون شبکه خبر رژیم -14دی93