عادل الزوبعی عضو شورای استان بغداد در گفتگویی با تلویزیون بغداد (25آبان88)گفت عناصر مسلح در همدستی با نیروهای امنیتی در شهرستان ابوغریب اقدام به تصفیه فیزیکی می کنند.
خبرگزاری فرانسه نیز در این باره به نقل از یک مقام امنیتی گفت: روز دوشنبه مردان مسلح که یونیفرم ارتش عراق را پوشیده بودند 13 عضو یک عشیره که علیه القاعده سلاح بدست گرفته بود را به قتل رساندند.
محمد الزوبعی ، ساکن این روستا گفت: این مردان مسلح قبل از سحر به روستای سعدان، در 20کیلومتری بغداد هجوم آوردند و به 6 تن ساکنین دستور دادند تا از خانه هایشان بیرون بیایند و آنها را به خط کرده و به ضرب گلوله کشتند. وی گفت: آدمکشان سپس وارد خانه عطاءالله الشکررهبر جنبش بیداری مردان مسلح سنی که در سال 2006 به نیروهای آمریکایی پیوسته بودند شدند و سه تن از پسران وی و 4 خویشاوند دیگر وی را کشتند. …
درپی کشتار13فرمانده شورای بیداری عراق، ظافر العانی رئیس فراکسیون جبهه توافق در مجلس ملی عراق بر موضعگیری مشکوک رئیس مجلس رژیم درسفرش به عراق در این باره انگشت گذاشت و گفت: علی لاریجانی پیش از این حمله گفته بود بیداریها تهدید جدی برای امنیت ملی ایران هستند.
تلویزیون بغداد 26آبان گزارش کرد: ظافر العانی رئیس فراکسیون جبهه توافق در مجلس نمایندگان در گفتگوی مستقیم با تلویزیون بغداد نسبت به وجود یک پدیده غریب در صحنه سیاسی عراق ابراز تعجب کرد. این پدیده ارتقاء درجه یک مقام امنیتی است که زمانی صورت می گیرد که در وضعیت امنیتی اخلالی کشف می شود. وی گفت در رابطه با سرهنگ رحیم فرمانده تیپ المثنی همین کار شده است. العانی این کار را کینه ورزی نسبت به نیروهای سیاسی توصیف کرد.
ظافر العانی، رئیس فراکسیون جبهه توافق به تلویزیون بغداد گفت: اغلب کسانی که در کشتار ابوغریب به قتل رسیده اند از فرماندهان بیداری بوده اند. وی گفت علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ایران طی دیدار اخیرش از عراق در 25همین ماه گفته بود که بیداریها خطر بزرگی برای امنیت ملی ایران محسوب می شوند.
ظافر العانی تصریح کرد: «در دیدار اخیر لاریجانی از بغداد در یک نشست رسمی که این حرفها ضبط شده و مستند است، او گفت بیداریها خطر بزرگی برای امنیت ملی ایران محسوب می شوند و در اینجا می خواهم به واقعیت هایی اشاره کنم که اغلب کسانی که دیروز به شهادت رسانده شدند از فرماندهان بالای بیداری بودند یعنی کسانی که با تروریزم جنگیده بودند و با تروریزم مبارزه کرده بودند و کسانی بودند که نقش قهرمانانه ای در برقراری امنیت قبل از آمدن برادررحیم به این منطقه و متشنج کردن آن داشتند».
از سوی دیگر سامی العسکری نماینده پارلمان از ائتلاف دولت قانون با اشاره به سفرلاریجانی، اعمال فشار رئیس مجلس رژیم به این ائتلاف، برای ادغام با عمار حکیم را افشاکرد و این اعمال فشارها را بی ارزش خواند.
العراقیه (25آبان88) تلویزیون دولتی عراق گزارش داد:
سامی العسکری نماینده پارلمان از ائتلاف دولت قانون کشورهای منطقه را متهم به اعمال فشار به ائتلاف به منظور وادار کردن آن برای ادغام با ائتلاف ملی عراق به ریاست عمار حکیم نمود.
العسکری هرگونه قصدی از سوی ائتلاف دولت قانون برای ادغام را رد کرد. وی با اشاره به سفر لاریجانی، رئیس مجلس رژیم ایران به عراق خاطر نشان کرد که هیأت ایرانی در این فشار مشارکت داشته است. وی تأکید کرد که تمامی اظهارات حول ادغام ارزشی ندارد و دیدگاه روشنی در ائتلاف دولت قانون در رابطه با عدم ادغام بین این دو ائتلاف وجود دارد.