پاریس-گردهمایی عظیم ایرانیان مریم رجوی: ملایان بازنده اصلی تحولات عراق اند، تغییر در ایران اجتناب ناپذیر است

-    رژیم ایران در مذاکرات اتمی به دنبال زمان خریدن و باز نگهداشتن راه دستیابی به بمب اتمی است.

گردهمایی عظیم ایرانیان و حامیان مقاومت ایران از69  کشور جهان ساعت1430بعد از ظهر روز جمعه 6 تیر(27ژوئن) با   شرکت بیش از600شخصیت سیاسی، قانونگزار، حقوقدان، با تمایلات مختلف سیاسی از کشورهای مختلف جهان در سالن ویلپنت پاریس، آغاز شد.
مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، سخنران ویژه این گردهمایی در رابطه با تحولات عراق گفت: «از روز اول، عراق به دلیل موقعیت ژئوپلیتیکش، مهم‌ترین طعمة ولایت فقیه برای صدور ارتجاع و تروریسم بود. پس از حملة آمریکا به عراق، ولایت فقیه به آرزوی دیرینة خود رسید و نیروی تروریستی قدس بر مقدرات مردم عراق مسلط شد. اشتباه تاریخی دولت آمریکا در این بود که رژیم ولایت فقیه را در عراق، بخشی از راه حل به حساب آورد و به حاکمیت مشترک با آن تن داد.
وی افزود رژیم ایران بیهوده سعی می کند با برچسب تروریسم و خلاصه‌کردن خیزشهای میلیونی در نیروهای افراطی با قیام مردم عراق مقابله کند. در حالی‌که رهبران عشایر و مردم عراق در هفته‌های اخیر بارها هرگونه افراطی گری و تروریسم و حمله و تعرض به غیرنظامیان را قویاً محکوم کرده‌اند. امروز یک اجماع گسترده در عراق و در سطح بین‌المللی وجود دارد که وضعیت کنونی در عراق ناشی از انحصارطلبی و سرکوبگری مالکی است و راه حل کنار گذاشتن مالکی و خلع ید از رژیم ایران و تشکیل یک دولت دموکراتیک و فراگیر است و این تنها رژیم ایران است که آشکارا از ادامه حکومت مالکی حمایت می کند.
رجوی ضمن ابراز نگرانی نسبت به  توطئه های رژیم ملایان و مالکی علیه ساکنان کمپ لیبرتی، بر  مسئولیت آمریکا و دبیرکل ملل متحد در قبال امنیت و حفاظت و سلامت این پناهجویان تأکید کرد. وی خواستار شد که آمریکا ولو به‌ طور موقت، مجاهدان لیبرتی را با هزینة خود آنها به آمریکا یا یک کشور اروپایی منتقل کند، امنیت لیبرتی را تضمین کند، حکومت عراق را از هر گونه حمله و تعرض علیه مجاهدان لیبرتی باز دارد و آن را وادار کند که به محاصرة ضدانسانی علیه مجاهدان لیبرتی پایان دهد.
وی تأکید کرد: ملاها در مسأله هسته یی در یک بن بست استراتژیک  قرار دارند. از یک سو از عواقب داخلی و بین‌المللی ادامه سیاست دسترسی به بمب هراس دارند و از سوی دیگر از بازتابهای داخلی عقب نشینی از این سیاست و فروپاشی نظامشان نگرانند. آنها می خواهند با استفاده از سیاست مماشات غرب تا جایی که ممکن است زمان بخرند و راه دستیابی به بمب اتمی را باز نگهدارند.  وی افزود: هر گونه توافق احتمالی با رژیم ایران باید در برگیرنده موارد زیر باشد:
پذیرش پروتکل الحاقی و بازرسیهای سرزده از کلیه سایتهای رژیم و مصاحبه بدون محدودیت با همه دست اندرکاران، توقف همه سایتها و پروژه های اتمی رژیم از جمله اراک و نطنز و فردو، حسابرسی از رژیم ایران برای نقض حقوق بشر در ایران، نسل کشی در سوریه و  عراق به موازات مذاکرات هسته یی.
مریم رجوی در ارزیابی کارنامه یکساله آخوند روحانی، رئیس جمهور به اصطلاح «معتدل» و «میانه رو» ملایان افزود: «یک سال قبل، من به آنهایی که در غرب صحبت از تغییرات سریع می کردند، هشدار داده و  گفتم هیچ چیزی توسط روحانی عوض نخواهد شد و تنها بحرانهای رژیم  شدت پیدا خواهد کرد. اکنون یکسال بعد از انتخاب روحانی وضعیت  از هر نظر به شدت بحرانی است. بار دیگر ثابت شد که «میانه روی» در این رژیم صرفاً یک سراب است،  همه ذخایر استراتژیک رژیم به انتها رسیده و در همه پهنه ها با یک بن بست مرگبار رو‌به رو است.
رییس جمهور برگزیده مقاومت ایران تأکید کرد: موتور محرک و نیروی اصلی سمت دهندة اوضاع،  کشاکش میان رژیم و آمریکا یا جدال میان باندهای رژیم نیست. نبرد اصلی، میان مردم و مقاومت ایران با رژیم ولایت فقیه بوده، هست و خواهد بود. تغییر درایران اجتناب ناپذیر است ولی نه از درون رژیم،  بلکه توسط مردم و مقاومت ایران. مردم ایران خواهان تغییر رژیم هستند و نیروی هدایت کننده آن، مقاومت ایران است.  این مقاومت بازیگر اصلی در هر تحول جدی و بنیادین  در ایران است. به همین خاطر ملاها تلاش می کنند با افزایش اعدام، قتل عام مجاهدان در اشرف و لیبرتی و همچنین تبلیغات فریبکارانه سرنگونی خود را به تأخیر اندازند. وی یادآوری کرد که مقاومت ایران خواهان یک جمهوری براساس جدایی دین از دولت، برابری زن و مرد، لغو حکم اعدام و یک ایران غیراتمی است. وی افزود: «گردهمایی امروز بازتاب خواست مردم ایران از همه اقشار از جمله زندانیان سیاسی برای آزادی و دموکراسی است. زمان آن است که جامعه بین المللی در کنار مردم ایران قرار گیرد».

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
6 تیر1393 (27ژوئن 2014)