روزنامه درنیر نوول آلزاس: مریم رجوی در استراسبورگ

ایران: شورای اروپا
فراخوان برای هفت ایرانی مفقود شده

روزنامه درنیر نوول آلزاس: مریم رجوی در استراسبورگ با عکسی از 52 نفری که نزدیک بغداد بقتل رسیدند
سه شنبه 10 اکتبر 2013 ـ در جریان مجمع عمومی شورای اروپا دیروز در استراسبورگ، یک فراخوان برای رهایی هفت گروگان ایرانی که یک ماه است از آنها خبری در دست نیست داده شد.
مفقود شدن آنها همزمان بود با حمله به کمپ اشرف نزدیک بغداد جایی که ایرانیان در تبعید، مخالف رژیم ملاها قرار بود در آنجا در امنیت بسر ببرند. در اول سپتامبر شش زن و یک مرد در حال یمفقود شدند که 52 نفر توسط یک گروه کماندویی به قتل رسیدند.
بنا به گفته سازمان مجاهدین خلق ایران این کشتار بدستور تهران و با همدستی مزدوران عراقی انجام شده است. 52 تبعیدی بوسیله گلوله کشته شدند و بعضی نیز دستانشان با دستبند بسته شده بود و این تز تأیید میشود که کشتاری از پیش تدارک دیده شده در کمپ اشرف که دولت عراق قرار بود از آن حفاظت کند صورت گرفته است.
دیروز در استراسبورگ، مریم رجوی پرزیدنت مقاومت ایران در تبعید، اروپاییها را فراخواند که بر روی ایران و عراق فشار وارد آورند که هفت ایرانی که در روز اول سپتامبر ربوده شدند، آزاد شوند. وی اضافه کرد که انتخاب رئیس جمهور ایران روحانی نمی تواند به عنوان یک تغییر مثبت قلمداد شود مگر اینکه آزادی زندانیان سیاسی, آزادی احزاب، آزادی بیان و پایان برنامه تسلیحات هسته ای واقع شود، در حالی که چنین چیزی صورت نگرفته است.