جلسه ارگانهای سرکوب رژیم برای بررسی اقدامات سرکوبگرانه در چهارشنبه سوری

جلسه ارگانهای سرکوب رژیم برای بررسی اقدامات سرکوبگرانه در چهارشنبه سوری

با نزدیک شدن به چهارشنبه سوری دیکتاتوری آخوندی به دست و پا افتاده و در جلسه‌یی با حضور نمایندگان ارگانهای سرکوب شامل سپاه و بسیج، نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات ، اعتراضات مردم و اقدامات سرکوبگرانه رژیم در این روز را از وجوه مختلف مورد بررسی قرار داد.

از جمله مواردی که در این جلسه طرح شد گستردگی تجمعات مردم در این روز بود و اینکه چهارشنبه سوری بار فرهنگ سنتی دارد و نمیشود از برگزاری آن جلوگیری کرد، ولی همین آتش بازی امکان تجمع مردم و شکل گرفتن اعتراضات را میدهد.
مشخصه چهارشنبه سوری این است که گسترده است, بر خلاف سایر حرکات اعتراضی که محل مشخصی دارد و در مکانهای محدودی صورت میگیرد, در چهارشنبه سوری بحث یک خیابان و دو خیابان نیست، در همه جا ممکن است اعتراضات مردم شکل بگیرد.
 تحت پوش چهارشنبه سوری دست اغتشاشگران بازتر است و تجربیات سالهای قبل هم همین موضوع را نشان داده است. براندازان و اغتشاشگران بدنبال زمینه ای برای اعتراض میگردند, مثلا در مسابقه فوتبال وقتی یک تیم میبازد به بهانه باختن تیم دست به اعتراض میزنند و وقتی تیمشان می‌برد به بهانه شادی شروع به اعتراض میکنند.
ارگانهای سرکوب رژیم در نشست خود تهدید جدی اعتراضات را در فاصله زمانی ساعت 5 عصر تا 2 صبح روز بعد مشخص و ارزیابی کرده و تصمیم میگیرند با توجه به تهدید گستردگی اعتراضات، ارگانهای مختلف رژیم یک طرح همه جانبه را پیش ببرند .
مثلا برای اینکه مشخص نشود اقدامات بازدارنده رژیم بار امنیتی دارد ارگانهای غیرامنیتی مانند هلال احمر، آتش نشانی، خدمات ایمنی در صحنه حاضر شوند و هشدار دهند و رادیو و تلویزیون هم دست به تبلیغات بزند.
در این جلسه تصمیم گرفته شد با ایجاد جنگ روانی و بحث خطرات آتش سوزی محدودیتهای ایمنی ایجاد شود و از آن بهره برداری امنیتی کنند. برخی از تمهیداتی که در نظر گرفته اند، این موارد است:
 ما باید عملیات جنگ روانی را شروع کنیم، تبلیغات تلویزیونی برای خطرات خیلی موثر است و باید از همین الان شروع کنند و روی خطرات آتش سوزی تبلیغ نمایند. با این رویکرد میتوانیم خیلیها را محدود کنیم و به بهانه جلوگیری از خطرات ایمنی و جانی و مالی از قبل اعلام کنیم افرادی که قصد دارند کارهایی انجام دهند که برای مردم ایجاد خطر کند، شناسایی و معرفی خواهند شد. باید بحث امنیت داخلی و خطرات جانی را مطرح کرد و مردم را از اینکه تماشاچی آتش بازیهای بزرگ شوند پرهیز داد. باید کار فرهنگی را هرچه زودتر شروع کرد مثلا بگوییم چهارشنبه سوری فرهنگ خرافاتی است و در مذهب ما آتش بازی وجود ندارد، از روی آتش میپرید که چه بشود و این قبیل بحثها را مطرح کنیم.
از جمله موارد دیگری که درنشست این ارگانهای سرکوبگر مشخص شد این بود که ، شهرداریها آمار خسارات سال گذشته را بدهند. در واقع با پوشش نگاه ایمنی مسائل امنیتی را دنبال کنند. از یک سو ارگانها تبلیغات خود را انجام دهند و از سوی دیگر یک هفته مانده به چهارشنبه سوری نیروی انتظامی به بهانه حفاظت مردم اقدام به دستگیری افراد کند و قوه قضاییه هم از نیروی انتظامی پشتیبانی کند و تهدید نماید.
 برای کنترل سطح شهر لازم است تیمهای کوچک بسیج و نیروی انتظامی گسترده شوند ولی نیروی سپاه و بسیج و انتظامی حتی المقدور با لباس شخصی میان مردم ظاهر شوند تا اگر زمانی که اقدام به دستگیری میکنند از آن صحنه فیلمبرداری شود چهره نظام خراب نشود.