به گزارش رسانه حکومتی خبر آنلاین به نقل از رسالت 24 فروردین 1391- ارگان ولی فقطه ارتجاع در سر مقاله روز گذشته خود، با اشاره به دیدار کوفی عنان با مقامات رژیم، افزود:« بشار اسد خط قرمز ایران است و جمهوری اسلامی به هیچ وجه اجازه سقوط رئیس جمهور قانونی سوریه را نمی دهد. هر تغییری در سوریه در چارچوب اصلاحات آغاز شده از سوی رئیس جمهور قانونی این کشور و زیر نظر بشار اسد محتمل است.
ارگان خامنه ای با ابراز نگرانی از آنچه که «آثار و تبعات مخرب» سرنگونی اسد می نامید، مدعی شد:
مداخله خارجی در امور سوریه و ایجاد درگیری های مسلحانه از جانب برخی کشورهای منطقه که به صراحت اعلام کرده اند تا براندازی بشار ایستاده اند، بلافاصله باید قطع شود.
ادعای مخالفت با مداخله خارجی در سوریه، از سوی دیکتاتوری آخوندی در شرایطی است که فریاد مردم سوریه روزانه، علیه جنایات دژخیمان نیروی تروریستی قدس سپاه پاسداران، طنین انداز شده است.