متکی وزیر سابق امورخارجه دیکتاتوری آخوندی به عملیات تروریستی نیروی قدس سپاه پاسداران در عراق اذعان کرد و گفت این عمل در واکنش به اقدامات امنیتی آمریکا بود.

به گزارش رسانه حکومتی مهر28آذر، وزیر خارجه پیشین رژیم ضمن تقدیر از پاسدار سلیمانی بخاطر آنچه که «نقش فرماندهی سپاه قدس در تحولات منطقه بالاخص عراق » می نامید، گفت: آقای سلیمانی از فرماندهان دوران سختیها بوده و وفاداری خود را به نظام و کشور به اثبات رساندهاند.
متکی با اذعان به اینکه تصمیم گیری در باره عملیات تروریستی در شورای امنیت صورت می گیرد و مغایرتی با دستگاه سیاسی رژیم ندارد، افزود: «این مواضع برآیند و فرآیند فعالیتهای کلی در نظام است و زمانی که نظامیان آمریکایی اقدامات ضد امنیتی علیه جمهوری اسلامی ایران در عراق انجام میدادند نیاز به اقدامات امنیتی- نظامی بر علیه آنها بود لذا بحث دخالت در مواضع سیاسی کشور مطرح نبوده و در جایگاهی بالاتر از دستگاه سیاست خارجی هماهنگیهای لازم صورت میگیرد تا از همه ظرفیتهای نظام برای اثرگذاری در عرصه بینالملل استفاده شود».