انقلابیون لیبی وارد محل سخنرانی های قذافی شدند

انقلابیون لیبی وارد محل سخنرانی های قذافی شدند

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، انقلابیون لیبی وارد "بیت الصمود" (خانه پایداری) در منطقه باب العزیزیه شدند. قذافی از آغاز انقلاب ، سخنرانی های خود را در این مکان ایراد می کرد.

فرمانده نیروهای انقلابی: 'بت' لیبی شکسته شد
انقلابیون پس از فتح باب العزیزیه ، پرچم خود را بر فراز ساختمان ' بیت الصمود ' که از زمان آغاز انقلاب مردمی ، قذافی سخنرانی های خود را در آن انجام می داد ، برافراشتند .

شبکه خبری الجزیره سه شنبه شب به نقل از ' عبدالکریم بلحاج ' فرمانده نیروهای انقلابی در طرابلس گزارش داد: ما از چهار محور به باب العزیزیه حمله کردیم و نیروی دفاعی این منطقه را در هم شکستیم.

وی افزود: اکنون بت لیبی شکسته شده و در حال حاضر 90درصد منطقه باب العزیزیه به طور کامل امن و تحت کنترل انقلابیون است.

بلحاج در ادامه افزود: انقلابیون اکنون به بیشتر اهداف خود در طرابلس رسیده اند و کار رژیم قذافی به پایان رسیده ، مرحله بعد در کشور مرحله سازندگی است و مردم باید با همکاری با هم، به ساختن کشور کمک کنند تا صلح و آرامش و عدالت و برابری در کشور حاکم شود .

این فرمانده انقلابی در مورد قذافی و اطرافیانش گفت: آنها همانند موش گریخته اند اما بسیاری از مزدوران وی خود را تسلیم کرده و نیروهای انقلابی شمار زیادی از آنان را نیز به اسارت گرفته اند.