گسترش اعتراضهای مردمی و تشدید اختناق و اقدامات سرکوبگرانه توسط رژیم

روز جمعه بیست و چهارم مهر ماه بعد از اتمام مسابقه میان تیمهای فوتبال پیروزی و ملوان بندر انزلی که 40هزار نفر شرکت داشتند، تعدادی از جوانان موتور سوار که از ورزشگاه آزادی تهران در طول خیابان آزادی در حرکت بودند، دست به اعتراض زدند. این حرکت اعتراضی به رغم تدابیر شدید امنیتی رژیم صورت گرفت.

سازمان خبرنگاران بدون مرز در پایگاه اینترنتی خود(24مهر88)، جزئیاتی از دستگیری و شکنجه یک عکاس ایرانی را درج کرد.
علی زارع می گوید من در خیابان انقلاب بودم و قبل از اینکه عکاسی را شروع کنم یک نفر به سمت من آمد و گفت لطفاً با ما بیایید. او ایرانی بود اما دو نفر دیگری که همراهش بودند و مرا

دستگیر کردند، لبنانی بودند. من نفهمیدم از کجا آمده‌اند و به چه دلیل مرا گرفتند. آنها چشمانم را بستند. این اقدام 14 تا 16 ساعت ادامه داشت. سپس مرا به اتاق بازجویی بردند. بازجو با دوربین و چاقویی در دست آمد و یک چماق هم همراهش بود. آنها مرا شوک برقی دادند. یکی هم می‌خواست انگشتم را قطع کند. او می‌گفت می‌خواهد انگشت مرا بطوری هنری قطع کند. آنها مدت 24 ساعت مرا کتک زدند.
بنا به اعلام سازمان خبرنگاران بدون مرز 40 خبرنگار در بازداشت به سر می برند که 7 نفر از آنها عکاس می‌باشند.

رژیم آخوندی در وحشت از اعتراضات دانش آموزی درصدد است طرح سرکوبگرانه موسوم به «طرح انضباط اجتماعی» را در مدارس به اجرا در آورد.
بر اساس این طرح، مأموران سرکوبگر نیروی انتظامی در مدارس هم همانند حراست در دانشگاهها، مستقر می شوند.
طرح مذکور پس از شکست طرح قبلی مبنی بر نصب دوربینهای مدار بسته برای کنترل دانش آموزران در مدارس صورت می گیرد.
پاسدار رجب زاده سرکردة نیروی انتظامی تهران بزرگ وقیحانه مدعی شد این طرح را به خاطر درخواستهای مکرر دانش‌آموزان و اولیای آنها و جلسات زیاد اداره‌های مختلف نیروی انتظامی اعلام کرده است.
”علی عباسپور“ رئیس کمیسیون آموزش مجلس ارتجاع نیز در این باره گفت: «باید ببینیم شیوه استقرار نیروی انتظامی در مدارس به چه صورت است. این موضوع از اهمیتی حیاتی برخوردار است. ».

بیدادگاه رژیم آخوندی در استان خوزستان، پنج تن از کارگران نیشکر هفت تپه را به یک سال زندان محکوم کرد.
رضا رخشان از اعضای سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه گفت: این احکام در ارتباط با اعتراضهای کارگری سال 86 صادر شده است.
وی افزود: کارگران هفت تپه در 2 سال گذشته به اجبار در زیان این کارخانه سهیم شده‌اند و مطالبات کارگران هنوز با تاخیر پرداخت می شود. 2روز پیش نیز کارگران نسبت به این وضعیت اعتراض کردند.