اظهارات اخیر احمدی نژاد مبنی بر اینکه مجلس ارتجاع دیگر در راس امور نیست ، موجی از واکنشهای مخالف در درون باند ولی فقیه ارتجاع را برانگیخته است:
خبرگزاری فارس نوشت: رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی از اظهارات رئیس جمهور در مورد "در راس امور بودن مجلس " و همچنین طرح "مکتب ایرانی " انتقاد کرد.
لاریجانی، طی سخنانی در اصفهان به مقابله با احمدی نژاد پرداخت و گفت «باز این روزها درباره اینکه مجلس در راس امور نیست صحبت هایی شده و بیان شده که امام زمانی این را فرمودند که ریاست جمهوری شرایط امروز را نداشته و مملکت جنبه پارلمانی داشته است. این حرف واقعی نیست. لاریجانی با لحن تحقیر آمیزی نسبت به احمدی نژاد گفت: اتفاقا در قانون اساسی قبلی اختیارات رئیس جمهور در برخی بندها بیشتر از امروز بود. همان زمان هم رئیس جمهور اصل بود و قوه مجریه قوه مستقل بود و امروز هم اینگونه است.
رئیس مجلس ارتجاع اظهارات احمدی نژاد را نظریه پردازی حول مسائل فرعی قلمداد کرد و ضمن تمسخر آن گفت: این نظریات خیلی پایه های قوی ندارند. اگر ما هم خیلی فرصت نمی کنیم درباره این چیزها صحبت کنیم فکر می کنیم که به مصلحت نیست. کار اصلی کشور در اموری دیگر است.
وی پا را از هم هم فراتر گذاشت و افزود: «اکنون برخی نمایندگان در حال مشورت برای انجام اقدامات قانونی هستند و تا زمانی که این اقدامات به مرحله عمل نرسیده است نیازی به رسانه ای کردن آن نیست اما همین قدر بگویم که گروهی از نمایندگان مجلس هستند که می خواهند به وظایف قانونی خودشان در بعد نظارت عمل کنند».
احمد توکلی نماینده دیگر مجلس ارتجاع با بیان این که نمی توان در برابر این مسائل سکوت کرد، از بررسی اظهارات گماشته ولی فقیه ارتجاع در جلسهای که (دوشنبه) با حضور نمایندگانی از مجلس، دولت، شورای نگهبان و اساتید دانشگاه برگزار میشود خبر داد.
خبرگزاریهای فارس و مهر، سایت تابناک: 28/6/89