تأیید حکم اعدام منوچهرفلاح به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران

تأیید حکم اعدام منوچهرفلاح به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

تأیید حکم اعدام منوچهر فلاح به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران

فراخوان برای نجات جان منوچهر فلاح و دیگر زندانیان سیاسی زیر اعدام

دیوان عالی جلادان حکم اعدام منوچهر فلاح، در زندان رشت به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران را تأیید و پرونده او را به دایره اجرای احکام کیفری رشت منتقل کرد.

هم‌چنانکه در اطلاعیه‌های پیشین دبیرخانه شورای ملی مقاومت در مرداد و بهمن ۱۴۰۳ و اردیبهشت ۱۴۰۵ آمده است منوچهر فلاح متولد ۱۳۶۳ محبوس در زندان لاکان رشت، در خرداد ۱۴۰۲ در فرودگاه رشت دستگیر و در بهمن ۱۴۰۳ در شعبه دوم بیدادگاه ضد انقلاب رشت به ریاست دژخیم محمدعلی درویش گفتار به اعدام محکوم شد.

متعاقباً این حکم توسط دیوان‌عالی رژیم برای بررسی مجدد به شعبه هم‌عرض به ریاست دژخیم احمد درویش گفتار (پدر محمدعلی درویش گفتار) ارجاع شد. این شعبه نیز در اردیبهشت ۱۴۰۵ مجدداً او را به اعدام محکوم کرد و اکنون این حکم توسط دیوانعالی رژیم تأیید شده است. به این ترتیب منوچهر فلاح به‌طور جدی در معرض اعدام قرار دارد.

اعدامهای سبعانه و صدور احکام جنایتکارانه اعدام و زندانهای طولانی به‌ویژه در حق زندانیان سیاسی و شورشگران دلیر، تلاش مذبوحانه فاشیزم دینی برای مقابله با آتش خشم مردم و جلوگیری از قیام خلق است.

مقاومت ایران خواهان اقدام فوری و مؤثر ملل متحد و ارگانهای ذیربط برای نجات جان منوچهر فلاح و دیگر زندانیان محکوم به اعدام است و بار دیگر به بازدید هیأت تحقیق بین‌المللی از زندانهای ایران و دیدار با زندانیان به‌ویژه زندانیان سیاسی محکوم به اعدام فرامی‌خواند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۳۰ مهر ۱۴۰۵ (۲۲ اکتبر ۲۰۲۶)

منوچهر فلاح