کنفرانس رؤسای گروههای پارلمانی دربلژیک دعوت از بچه شاه را رد کرد (۱)

کنفرانس رؤسای گروههای پارلمانی دربلژیک دعوت از بچه شاه را رد کرد (۱)

 

  • بلگا خبرگزاری بلژیک : کنفرانس رؤسا، که رئیس مجلس و رهبران گروه‌های مختلف پارلمانی را گرد هم می‌آورد، تصمیم گرفت نظر وزارت امور خارجه را جویا شود.
  • روز سه‌شنبه، نامه‌ای به امضای ماکسیم پروو، وزیر امور خارجه، پاسخ را ارائه داد که در آن مجدداً تأکید شده بود که رضا پهلوی را نمی‌توان تنها نماینده اپوزیسیون متنوع ایران دانست.
  • در این نامه توصیه شده بود که به «صداهای دیگر از این طیف گسترده» نیز اجازه صحبت داده شود و تأکید شده بود بلژیک هیچ ترجیحی برای هیچ گروه یا فرد خاصی قائل نیست.
  • بنابراین هیچ اجماعی بین گروه‌های سیاسی برای برگزاری (سخنرانی بچه‌شاه) در یک جلسه رسمی در نشست پارلمانی وجود نداشت.

    در روزهای اخیر، چندین سازمان ایرانی مخالفت خود را با این سفر ابراز کرده‌اند. گروهی از نمایندگان دانشگاهی، جامعه مدنی، سیاسی و حقوقی، به رهبری سناتور سابق پیر گالاند (حزب سوسیالیست) نیز از پارلمان خواسته بودند که از پسر شاه ایران دعوت نکند.

     

  •