
قیام سراسری ایران - شماره ۴۸
جنگ و گریز درتهران و بسیاری از شهرها مانند رفسنجان، خرم آباد، کرمانشاه، اصفهان، مشهد و ...
روز پنجشنبه ۲۵ دی بهرغم سرکوب وحشیانه، اعتراض ودرگیری در تهران و بسیاری از شهرها همچنان زبانه میکشید. گزارشها حاکی از نبردهای خیابانی در بسیاری از نقاط است.
بسیاری ازنقاط تهران چهره نظامی و امنیتی به خود گرفته است. میدان جمهوری و مناطق اطراف توسط نیروهای ویژه «نوپو» مسدود شده و گشتهای ۲۴ ساعته موتوری مجهز به کلاشینکف و شاتگان در مناطق مختلف از جمله پیروزی، گرگان، فلکه اول و سوم تهرانپارس، خیابان رشید، نازیآباد، یوسف آباد، ستارخان، انقلاب، مولوی، شوش، میدان کالج و صادقیه برقرار است. با این حال چهارشنبهشب و پنجشنبهشب، جوانان شورشگر در خیابان پیروزی و تهرانپارس با شعارهای ضدحکومتی و درگیری با مزدوران، به خیابان آمدند. در قلهک انبار مهمات مزدوران سپاه و بسیج توسط شورشگران به آتش کشیده شد. روز چهارشنبه در آبدانان ایلام تشییع پیکر نوجوان شهید علیرضا صیدی با حضور هزاران نفر با شعارهای مرگ بر خامنه ای، میکشم میکشم آنکه برادرم کشت، تا آخوند کفن نشود این وطن وطن نشود و امسال سال خونه سیدعلی سرنگونه برگزار شد.
در رفسنجان پنجشنبه شب جوانان شورشگر در جنگ و گریز با وحوش یگان ویژه بوده و ساختمانهای کمیته امداد، اداره پست و یک بانک حکومتی به آتش کشیده شد. در کرمانشاه، اسلام آباد غرب و ایلام جنگ و گریز در خیابانها جریان داشت و بخشهایی از مناطق کوهستانی از کنترل رژیم خارج شده است.
در خرمآباد رژیم از ترس سقوط اماکن دولتی، اقدام به استقرار تانک در نقاط کلیدی شهر کرده است. در اصفهان مناطق ملک شهر و خیابان مطهری، درگنبدکاووس، خوی، لنگرود، مشهد و کهریزک نیز جوانان شورشگر با یگان ویژه درگیر بودند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۶ ژانویه ۲۰۲۶)