شبکه پولشویی کره شمالی که برای سپاه پاسداران کار می‌کرد، تحت تعقیب FBI آمریکا قرار گرفت

 

یک شبکه پولشویی که برای سپاه پاسداران کار می‌کرد تحت تعقیب اف.بی.آی آمریکا قرار گرفته است. این شبکه توسط یک فرد اهل کره شمالی به‌نام سیم هیون-سوپ که در پیونگ‌یانگ است هدایت می‌شد. وی از طریق بانک تجارت کره شمالی فعالیت‌های خود را انجام می‌داد. این فرد توسط آمریکا به اتهام پولشویی و کلاهبرداری بانکی و دور زدن تحریم‌ها، در لیست تحریم‌ها قرار گرفته و جایزه برای دستگیری وی به هفت میلیون دلار افزایش یافته است.

بررسی‌های شرکت تی- آر- ام - لَبز نشان می‌دهد که در فوریه سال جاری میلادی دست‌کم ۶۷هزار دلار از کیف پول ارز دیجیتال متعلق به "سیم هیون-سوپ به کیف پول مرتبط با سپاه پاسداران منتقل شده است. سیم هیون-سوپ، عمدتاً در کویت و امارات و با نام‌های مستعاری چون"سیم علی"و"سیم حاجیم" فعالیت می‌کرد.

به‌نوشته روزنامه چْوسان، رژیم ایران از ارز دیجیتال برای دور زدن تحریم‌ها، تبدیل به دلار آمریکا یا حتی پرداخت هزینه نفت استفاده می‌کند.