جاسوسی وفشار سرویسهای امنیتی رژیم تروریستی آخوندها علیه مخالفان ایرانی در آلمان

 

رویتزز  (۲۹آبان )در گزارشی پیرامون اقدامات لانه های جاسوسی رژیم در آلمان خبرداد که سرویس‌های اطلاعاتی آلمان مرتباً از فشار و جاسوسی رژیم ایران علیه گروه‌های تبعیدی در آلمان گزارش داده‌اند و سازمان اطلاعات داخلی آلمان (BfV) در گزارش سالانه خود در سال گذشته اعلام کرد که این خطر همچنان بالاست.

سازمان اطلاعات داخلی آلمان (BfV) در سال ۲۰۲۴ یک خط تلفن ویژه برای گزارش موارد مشکوک به تروریسم و ​​فعالیت‌های جاسوسی خارجی راه‌اندازی کرد.

این سازمان در پاسخ به سوالات رویترز در ایمیلی به این خبرگزاری گفت: «در ماه‌های اخیر، تعداد گزارش‌های مربوط به ایران افزایش یافته است.»

جواد دبیران، از شورای ملی مقاومت ایران که  حضور قوی در خارج از کشور دارد، گفت که از ابتدای سال بیش از ۱۰۰ مورد در آلمان را می‌شناسد و افزود که این موارد معمولاً شامل فشار بر اشخاص برای اطلاع‌رسانی در مورد سایر ایرانیان تبعیدی است. او گفت که این موارد نشان دهنده "تشدید بی‌سابقه" فعالیت‌های سرویس‌های اطلاعاتی ایران در آلمان است. ماه گذشته، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر به "الگوی رو به رشد سرکوب فراملی" توسط مقامات رژیم ایران اشاره کرد که مخالفان خارج از کشور را از طریق "ارعاب، نظارت و تهدید" هدف قرار می‌دهد.

شورای ملی مقاومت ایران مواردی را ذکر کرده که هوادارانش با پلیس آلمان تماس گرفته‌اند تا آزار و اذیت را اطلاع دهند. در یک مورد، یک مسیحی ایرانی ۴۰ ساله در شهر اسن در غرب آلمان گفت که پس از شرکت او در تظاهراتی در بروکسل در ماه سپتامبر، سرویس‌های اطلاعاتی با خواهر و برادرانش در ایران تماس گرفته و آنها را تهدید کرده‌اند.

سخن از یک سیاست راهبردی از سوی رژیم آخوندی و دوایر اطلاعاتی حکومت در خارج کشورمی‌باشد که در سایه آن، دیکتاتوری ولی فقیه باصرف هزینه‌های سنگین دست به راه اندازی انواع و اقسام زیرشبکه های جاسوسی زده است.

ابزارهای حکومت برای پیشبرد صدور ترویسم نیز یا همان دوایر دیپلماتیک  مانند سفارتخانه ها و کنسولگری ها می باشند و یا تحت پوش مراکز مذهبی ، علمی ، بازرگانی و تجاری برپا گردیده اند

با دستگیری سرمهره ترور و اطلاعات آخوندی ، اسدالله اسدی در وین، برهمگان روشن شد که قلب اروپا به چه میزان مورد توجه ویژه دوایر اطلاعاتی سپاه و وزارت بدنام اطلاعات می باشد تاجائیکه در منطق خود  به مرکز تروریسم آخوندی ، دور زدن تحریم ها و پولشویی تبدیل شده است.

در سایه این سیاست نیز شاهد بودیم ، چگونه ماشین ترور از سوی رژیم آخوندی در بسیاری از پایتخت های جهان براه افتاد و چگونه مخالفان سیاسی و بویژه  اعضاء و کادرهای مقاومت ایران ، مورد سوء قصد قرار گرفتند.

متاسفانه بسیاری از عوامل تروریستی، اطلاعاتی و یا زیر شبکه های رژیم آخوندی ، با وجود احکام صادره از سوی دوایر قضائی در کشورهای مختلف ، مورد عفو قرار گرفتند و به ایران آخوند زده منتقل و یا  با گروگان های خود معاوضه شدند.

شاخص برای این سخن نیز افرادی مانند « دیپلمات تروریست رژیم اسدالله اسدی ، حمید نوری ، کاظم دارابی» و یا « علی وکیلی راد» ، از قاتلان دکتر کاظم رجوی می باشند..

با این مجموعه روشنگریها ، اکنون قربانیان و بازماندگان از تروریسم آخوندی خواهان تعطیلی تمامی مراکز حکومت آخوندی و بویژه قطع روابط دیپلماتیک و بستن سفارتخانه های رژیم در پایتخت های مختلف اروپایی می باشند.

این قدم کمک بزرگی به قطع دستان آخوندی برای صدور ترور ، بلوا ، آشوب و جذب نیرو های بنیادگرا بوده  و در راستای صیانت از حقوق بشر تحت کنواسیون های ملل متحد می باشد.

به یقین این قدمی مهم و ارزنده در راستای صیانت از قربانیان ترور و علیه سیاست های راهبردی خامنه ای می باشد که اکنون تبعات مخرب آن را نه تنها مردم و اعضاء مقاومت ایران ، بلکه بسیاری از شهروندان بیگناه در کشورهای گوناگون پرداخت کرده اند.