مسعود رجوی -۱۱مهر۱۴۰۴

 

 

 

 ثابت شد که سر مار در ایران است

و خامنه‌ای تنها طرفی است که جنگ می‌خواهد

مضمون پیام‌ها بین رئیس جمهور آمریکا و حماس و تصریح رئیس‌جمهور ترامپ بر اینکه معتقد است حماس برای «صلح پایدار» آمادگی دارد، به روشنی نشان می‌دهد که آنچه مقاومت ایران از آغاز در مورد خامنه‌ای ضحاک به عنوان سر مار جنگ‌افروزی و تروریسم می‌گفت، صحت دارد.

رئیس محمود عباس سالیان با تلخکامی، تفرقه‌اندازی رژیم ولایت‌فقیه و سنگ‌اندازی آن در مسیر صلح و توطئه‌های تروریستی این رژیم را تجربه کرده است. فاشیسم دینی حاکم بر ایران تنها طرفی است که خواهان ادامة جنگ و ادامة وضعیت گروگانها و رنج و محنت بی‌پایان مردم و کودکان غزه و عموم مردم بی‌گناه فلسطین و اسراییل است.

دیروز پنجشنبه ۱۰ مهر، دفتر خامنه‌ای در سرمقاله روزنامه‌اش از زبان خامنه‌ای نوشته بود«طرح صلح ترامپ،طرح نجات نتانیاهو از باتلاق غزه» است. واقعیت این است که صلح همچنانکه در جنگ ۸ ساله خمینی با عراق می‌گفتیم، طناب‌دار خلیفه ارتجاع است که جز با اعدام و قتل‌عام و جنگ‌افروزی و سلاح اتمی بر سر پا نمی‌ماند.

زمان برخاستن مردم ایران فرا رسیده است