بیانیه ترسان و لرزان وزارتخارجه رژیم
در انکار بمبگذاری آمیا در آرژانتین
همراه با درخواست مضحک پیدا کردن آمران و عاملان!
روز جمعه ۲۷ تیر (۱۸ ژوئیه) بهمناسبت ۳۱مین سالگرد عملیات تروریستی رژیم آخوندی در مرکز آمیا در بوئنوس آیرس، مراسم یادبود قربانیان این حمله با حضور رئیسجمهور و مقامهای دیگر این کشور در پایتخت آرژانتین برگزار شد.
روز ۷ تیر ۱۴۰۴ قاضی فدرال آرژانتین دانیل رافکاس به درخواست واحد دادستانی ویژهٔ بمبگذاری آمیا در یک حکم بیسابقه مقرر کرد ۷تن از سران و سرکردگان رژیم آخوندی و ۳مزدور حزباللهی آن بهصورت غیابی محاکمه شوند.
در حکم قاضی تأکید شده است که تصمیم به اجرای عملیات تروریستی بوئنوسآیرس توسط شورای عالی امنیت رژیم اتخاذ شده و سپس به تأیید خامنهای رسیده که «فرمان اجرا یا «فتوایی» را برای انجام این عملیات» صادر کرده است.
دادستان پیشین پرونده، قاضی آلبرتو نیسمن بود که بهدنبال افشاگری بزرگش در رابطه با زد و بند با رژیم آخوندی در ۲۸دی۱۳۹۳، در شب قبل از حضورش در کنگرهٔ آرژانتین برای استماع حول همین افشاگری، با گلوله در خانهاش بهشهادت رسید.
مقاومت ایران در ۱۹ مرداد سال ۱۳۷۳ (کمتر از یک ماه بعد از این عملیات تروریستی) در یک کنفرانس مطبوعاتی در واشنگتن برای نخستین بار نقش جنایتکارانهٔ رژیم آخوندی را در پرونده آمیا فاش کرد و در ۳۰سال گذشته شواهد و اسناد زیادی را در این خصوص ارائه کرده است.
در سالروز بمبگذاری در مرکز آمیا در بوئنوسآیرس و سه هفته پس از حکم دادگاه آرژانتین مبنی بر محاکمه غیابی هفت تن از سرکردگان حکومت آخوندی، وزارتخارجه رژیم در واکنشی تأخیری و ترسان اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران وفق موازین حقوق بینالملل، حقوق قانونی و مشروع خود برای پاسخ به هر اقدام نامناسب و بیپایه علیه خود را محفوظ دانسته و در این زمینه به شیوه مناسب اقدام خواهد کرد.
در بیانیه وزارتخارجه رژیم، عیناً مشابه تکذیب سایتهای اتمی افشا شده توسط مجاهدین، و مشابه بمبگذاری در گردهمایی مقاومت ایران در پاریس، حکومت آخوندی از اساس منکر شده و تمام قضایا را «تداوم اتهامزنی بیاساس به ایران در پرونده موسوم به آمیا» خوانده است.
وزارتخارجه رژیم میگوید که انفجار از ابتدا مشکوک بوده و پرونده در مسیر غلط افتاده و بهجای اتهامزنی باید بهدنبال آمران و عاملان واقعی انفجار مزبور گشت والا معلوم میشود که طراحان این پرونده بهدنبال کشف حقیقت و اجرای عدالت نیستند! از اینرو وزارتخارجه رژیم ایران خواستار توقف رسیدگی نمایشی به این پرونده است!
سخنگوی مجاهدین گفت:
به وزارتخارجه رژیم و بیتالعنکبوت خامنهای اطمینان میدهیم که حالا دیگر کار از کار گذشته و مجموعه اسناد و مدارک و اطلاعاتی که از داخل رژیم به دست آمده و در اختیار دادگاه است، جایی برای حاشا کردن و انکار باقی نمیگذارد.
یادآوری میکنیم که پس از دستگیری دیپلمات تروریست بمبگذار در گردهمایی مقاومت ایران در سال ۱۳۹۷ نیز ظریف وزیر خارجه رژیم در کنفرانس مونیخ با قسم و آیه میگفت مگر ما دیوانهایم که دست به چنین کاری بزنیم؟
اخبار سیمای آزادی-۲۸ بهمن ۱۳۹۷
فضیحت تروریسم آخوندی گریبان جواد ظریف را گرفت
افسارگسیختگی وزیر خارجه فاشیسم مذهبی علیه مجاهدین
ظریف: آمریکا به دوستان اشتباه گوش میدهد... ما هنوز هستیم!
ما یک امپراتوری داشتهایم که عمرش بیشتر از عمر برخی کشورها بطول انجامید
خبرنگار: خواهش میکنم، ما وقت نداریم که به قرن هفتم برگردیم
تروریسم رژیم آخوندی در خاک اروپا در کنفرانس امنیتی مونیخ گریبان جواد ظریف وزیر خارجه رژیم آخوندی را بهشدت گرفت و او را دچار فضیحتی بیسابقه کرد.
جواد ظریف که در رابطه با تحریمهای تروریستی اتحادیه اروپا علیه اداره امنیت داخلی وزارت منفور و معاون وزیر اطلاعات و اسدالله اسدی دیپلمات- تروریست زندانی رژیم در بروکسل به سؤال کشیده شده بود، کنترل خود را از دست داد و برای فرار از مسئولیت بمبگذاری و ترورها، به تکرار دروغهای پیشین در توجیه اقدامات تروریستی رژیم پرداخت. این در حالی است که دیپلمات تروریست و مزدوران دستگیر شده همه چیز را لو دادهاند و حتی سفیر قبلی رژیم در آلمان گفت: اروپاییها اسنادی در اختیار دارند بهراحتی نمیتوان منکر شد. علاوه بر این وزیر خارجه آخوندها خودش در ۱۴ آبان در مجلس ارتجاع با صراحت عمل کردن خودسرانه را رد کرده بود. اما در مونیخ، ظریف در فوران کینتوزی علیه مجاهدین، با فضاحت درماندگی و هراس دیکتاتوری آخوندی را در برابر مقاومت ایران به نمایش گذاشت.
سؤال: ماه گذشته اتحادیه اروپا، متأسفانه مذاکره میشود که چند ماه است، اتحادیه اروپا ماه گذشته تحریمهایی را علیه رژیم ایران اعمال کرد و دو اتباع جمهوری اسلامی را در لیست اش قرار داد علاوه بر یک واحد اطلاعاتی. اینها بعد از حملاتی بود که در دانمارک و فرانسه و هلند صورت گرفت. رهبران اروپا میگویند رژیم ایران دارد چکار میکند در خاک اروپا دست به ترور میزند و آنها همچنین این را بخشی از رفتاری میبینند که آنها خواهان توقف اش هستند. تحریمهایی را اعمال کردند و صرف ادعا نبودهاند و افرادی هم در فرانسه دستگیر شدند.
جواد ظریف: بسیار خوب، تحریمها بر مبنای ادعاها و نه تحریمها بر اساس فاکتها و واقعیات. بگذارید من یکی دو تا جمله بگویم زیرا این خیلی مهم است و من امشب میخواهم واقعاً به آنها بپردازم. اول اینکه دستگیری فردی که در بمبگذاری ویلپنت در همان روزی اتفاق افتاده که رئیس جمهور ما به اروپا رسیده بود و این هم بعد از ماهها آمادهسازی بود
آیا شما فکر میکنید ما دیوانه بودیم؟ که ما چنین کاری را درست در این روزی بکنیم؟ قبلش یا روز بعدش یا ۱۰روز بعدش میکردیم چون دیر نمیشد. اما اینکه درست در همان روزی که رئیس جمهور ما به اینجا بیاید انجام میشود. منظورم این است که به ما یک ذره اعتبار بدهید.
خبرنگار - برخی اتهامات هم بوده که شاید عملیات یک عناصر یاغی در درون نظام بوده است.
ظریف - صبر کنید صبر کنید. ممکن است یک عملیات فریب باشد، ممکن است یک دام بوده باشد، ممکن است عملیات عناصر یاغی بوده باشد اما یقینا کار دولتی نیست که باید آن را دیوانه بخوانید اگر این کار را کرده باشد و شما آن نفوذی که ما داریم را بهدست نمیآورید با اینکه فقط دیوانه بوده باشید.
نکته دوم اینکه؛ آنچه روشن است این است که؛ کسانی از ۲۰۱۲ در لیست تروریسم اروپا بودهاند و چه شد که یکشبه آنها از لیست تروریستی بیرون کشیدند؟می دونی چیه؟ من این موضوعات را مدتهای زیادی دنبال کردهام. در ۱۹۸۴ کمی شما را به گذشته ببرم در ۱۹۸۴.
خبرنگار - متأسفانه من فرصت... .
ظریف - در ۱۹۸۴ آمریکا آنها را از لیست خارج کرد
خبرنگار - این موضوع بحث ما نیست خواهش میکنم.
ظریف - نه صبر کنید صبر کنید آمریکا صدام حسین را از لیست تروریستی خارج ساخت و ایران را در لیست تروریستی وارد کرد و دوباره در ۱۹۸۰ صدام حسین به لیست تروریستی برگردانده شد.
خبرنگار - ما نمیتوانیم اینطور ادامه دهیم.
ظریف - در ۱۹۹۸ آمریکا مجاهدین خلق را در لیست تروریستی قرار داد و در ۲۰۱۲آنها مجاهدین خلق را از لیست خارج کردند. این یک بازی است این بازی لازم است متوقف شود. یک تروریست یک تروریست است یک تروریست است. تروریستها تغییر نمیکنند.
رودی جولیانی روز گذشته برای مجاهدین خلق سخنرانی کرد.
جان بولتون برای مجاهدین خلق سخنرانی کرده است
ظریف - آمریکا و این دولت، به افراد اشتباهی گوش میدهد. این آدمها این توهم را داشتهاند که ایران طی ۴۰سال گذشته از بین رفته است اما ما هنوز اینجا هستیم! هفت دولت آمده و رفتهاند و ما کماکان اینجا هستیم.
من فکر میکنم ما برای مدتی طولانی خواهیم بود و شما میدانید که ما یک امپراتوری داشتهایم.
خبرنگار - بسیار خوب، بگذارید به گذشته برنگردیم، بسیار خوب...
ظریف – امپراتوری که عمرش بیشتر از عمر برخی کشورها بطول انجامید.
خبرنگار - خواهش میکنم، ما وقت نداریم که به قرن هفتم برگردیم.