اعتراف وزیر کشور رژیم به وحشت از خیزش مردمی: دشمن روی ناآرامی‌ها حساب کرده بود، شب‌ها شخصاً به خیابان‌ها می‌رفتم

 

پاسدار مومنی وزیر کشور رژیم

دشمن روی نا آرامی‌های داخلی حساب باز کرده بود

بلافاصله نیروهای امنیتی و پلیس نیروهای انتظامی

در کل کشور مستقر شدند با ایست و بازرسی‌ها

من شب‌ها می‌رفتم سر می‌زدم حضور پیدا می‌کردم

 

پاسدار مومنی وزیر کشور رژیم - ۶تیر ۱۴۰۴:

دشمن بدون تردید روی یکی از موضوعاتی که محاسبه می‌کرد موضوعات داخلی بود که همراه با این ترورها و حمله‌یی که صورت داده به‌هرحال مردم ممکنه در بخش‌های ناراضی باشند بیایند روی موضوعات داخلی آشوب‌ها و نا آرامی‌های داخلی حساب باز کرده بود.

بلافاصله نیروهای امنیتی و پلیس نیروهای انتظامی شما ملاحظه فرمودید بلافاصله کل کشور مستقر شدند ایست و بازرسی‌ها و حضور مختلف و اتفاقاً من شب‌ها که می‌رفتم سر می‌زدم حضور پیدا می‌کردم.

در روز دوم به اوج خودش رسیده بود این هم ماحصل این بود که پیش‌بینی شده بود حتی برای زندان اوین جزء اولین مصوبات بود یعنی پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفت به‌هرحال از جاهایی که می‌تونه ناآرامی‌های داخلی رو شعله‌ور بکنه حمله به زندان‌ها و آزاد کردن زندانیان هست. اما شما دیدید بلافاصله چون از قبل برنامه‌ریزی شده بود منتقل شدند.

معمولاً پلیس در مخاصمات و در جنگ‌ها جزء آخرین اهداف نیروهای در واقع مهاجم هست یعنی جزء آماج اولیه‌شون نیست اولویت اولیه‌شون نیست خب طبیعی است که نیروهای نظامی اولویت اول‌شون هست تجاوز به مردم حمله به مردم برای ایجاد وحشت ولی مراکز پلیس معمولاً جزء آماج‌های انتهایی هست اولویت‌های اول‌شون نیست ولی شما ببینید فکر کنم قریب به ۱۵۰نفر شاید از نیروهای پلیس به‌شهادت رسیدند البته که خب اونها که آمار رو اعلام نمی‌کنند اما ایران شفاف و صادقانه همه رو میگه. حمله‌یی که به مراکز پلیس کردند با کینه هر چه تمام‌تر خب اولین جایی که حمله کردند پلیس ۱۱۰ تهران بزرگ بود خب پلیس ۱۱۰ چیکار می‌کنه؟ مردم زنگ می‌زنند، راهنمایی می‌خواهند، مشکلی دارند، سرقتی شده اولین جایی که حمله کردند اونجا بود بعد پلیس ۱۱۰ مرکز یا پلیس پیشگیری که جزء پلیس‌هایی است که همین پاسگاه و کلانتری و امنیت اماکن عمومی رو تأمین می‌کنه اونجا رو مورد هدف قرار دادند یعنی پلیس جزء آماج و اهداف اولیه‌شون بود چرا؟ چون اونها روی موضوع داخل حساب کرده بودند.