مصاحبه سیمای آزادی با بارونس اولون عضو مجلس اعیان انگلستان و دیوید جونز وزیر پیشین ولز و برگزیت

 

بارونس اولون عضو مجلس اعیان انگلستان

در مصاحبه اختصاصی با سیمای آزادی

نمایندگان پارلمان هم در مجلس اعیان و هم در مجلس عوام

کاملاً مصمم هستند که این رژیم باید سقوط کند

و دموکراسی باید در ایران برقرار شود

 

بارونس اولون ـ عضو مجلس اعیان انگلستان

من فکر می‌کنم بسیار مهم است که صدها عضو مجلس اعیان و صدها عضو مجلس عوام از همه احزاب از حق آزادی و دموکراسی در ایران حمایت می‌کنند. من در طول ماه‌ها نگرانی فزاینده‌یی را در مورد فعالیت‌های سپاه پاسداران در سراسر جهان مشاهده کرده‌ام. نمایندگان پارلمان، هم در مجلس اعیان و هم در مجلس عوام، کاملاً مصمم هستند که این رژیم باید سقوط کند و دموکراسی باید در ایران برقرار شود.

 

دیوید جونز وزیر پیشین ولز و برگزیت

در مصاحبهٔ اختصاصی با سیمای آزادی

بیانیهٔ مجلسین انگلستان به‌این دلیل مهم است

که از برنامهٔ ۱۰ماده‌یی خانم رجوی حمایت می‌کند

این بهترین امکان را برای دستیابی به دموکراسی و آزادی در ایران

به‌عنوان جایگزینی برای حکومت مذهبی حاکم ارائه می‌دهد

 

دیوید جونز - نمایندهٔ پارلمان انگلستان تا ۲۰۲۴

دیوید جونز - وزیر برگزیت ۲۰۱۷، وزیر ولز ۲۰۱۴

این یک بیانیه مهم است. این بیانیه توسط اکثریت نمایندگان هر دو مجلس، یعنی مجلس عوام و مجلس اعیان، امضا شده است و اهمیت بسیاری دارد؛ زیرا برخی از نمایندگان بسیار ارشد پارلمان آن‌را امضا کرده‌اند. و مهم‌تر از همه، این بیانیه خواستار لیست‌گذاری سپاه پاسداران است که به‌خصوص در حال حاضر که شماری از توطئه‌ها در داخل انگلستان خنثی شده‌اند، بسیار مهم است. زمان لیست‌گذاری سپاه پاسداران مدت‌هاست که به تعویق افتاده و من بسیار امیدوارم که افراد در مناصب قدرت به آنچه این نمایندگان پارلمان برای گفتن دارند، گوش فرا دهند.

این بیانیه هم‌چنین مهم است زیرا از برنامهٔ ۱۰ماده‌یی خانم رجوی حمایت می‌کند که این خود به‌ویژه اهمیت دارد به‌این دلیل که بهترین امکان را برای دستیابی به دموکراسی و آزادی در ایران به‌عنوان جایگزینی برای حکومت مذهبی حاکم در حال حاضر ارائه می‌دهد.