ویروس ولایت – بحران بی‌آبی در بیش از ۱۰۱شهر کشور

خیز مردم به‌جان آمده در استان خوزستان تشنه به آب که طی روزهای گذشته هم‌چنان ادامه دارد، به یقین آینه تمام قدی از مجموعه کلان بحرانهایی است که حاکمیت پلید آخوندی برای مردم میهن ما به ارمغان آورده است.

سخن از درد و رنج جامعهٔی است که در سایه دیکتاتوری ولی‌فقیه با فقر، فلاکت، ناعدالتی، کرونا، سرکوب و بحران معیشتی و اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند و چشم‌اندازی نیز برای برون رفتن از آنها متصور نیست.

به یقین یکی از ابر بحرانهای موجود، همان بی‌آبی در بخشهای بزرگی از فلات سابقا زرخیر ایران می‌باشد که ریشه در چند فاکتور اصلی مانند «سوء‌مدیریت، عدم اختصاص بودجه برای بهینه سازی و سرمایه‌گذاری، فساد و وجود باندهای مافیایی حکومتی» را دارند.

یک گزارش حکومتی بحران بی‌آبی در ایران آخوند زده را این‌گونه به تصویر کشیده است  «مدیر عامل آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: بر اساس ارزیابی‌های کنون، در سال۱۴۰۰ بیش از ۳۰۰شهر در معرض تنش آبی هستند و از میان این تعداد ۱۰۱شهر در وضعیت قرمز تأمین آب قرار دارند» (سایت حکومتی انتخاب ۲۶تیر ۱۴۰۰).

این وضعیت در حالی است که تمامی علائم و نشانه‌ها طی سه دهه گذشته سخن از بروز بحران بی‌آبی در ایران را داشته‌اند، اما به‌دلیل بی‌تفاوتی‌های عامدانه از سوی رژیم آخوندی و دست روی دست گذاشتن، این روند به مانند سیاه‌چاله‌ای در حال حرکت و بلعیدن شیرازه‌های زندگی مردم می‌باشد.

هم‌چنین باید به بزرگ نمایی‌های عامدانه رژیم مبنی بر این‌که گوئیا کاهش ریزش باران در کل کشور و یا مصرف بالای خانوارها از جمله دلائل برای بروز بحران می‌باشند، اشاره نمود.

بیان چنین دلائلی به یقین شانه خالی کردن عامدانه از مسئولیت‌پذیری برای حل و فصل بحرانها به‌ویژه در زمینه تأمین آب و برق مردم می‌باشند، زیرا آنچه که اکنون روشن گردیده، سدسازیهای غیراستاندار و هدر دادن منابع زیر زمینی آب، فروش آب به کشورهای همسایه با هدف کسب دلار و منابع مالی، زدن چاه‌های غیراستاندارد از سوی عوامل سپاه پاسداران و فرصت‌سوزی در زمینه بازسازی زیر شبکه‌های آب رسانی، به یقین نقش ویژه‌یی در این زمینه ایفا کرده‌اند.

بحران سوء‌مدیریت در رژیم آخوندی بحدی است که اکنون با گذشت بیش از چهار دهه از حاکمیت منحوس ولایت فقیه بخشهای بزرگی از کشور هم‌چنان با تانکر آب رسانی می‌شوند.

این کارگزار حکومتی در این رابطه اعتراف کرده است: «هشت هزار و ۴۰۵روستا با تانکر آبرسانی می‌شود. او ادامه داد: این عدد در سال گذشته پنج هزار و ۵۰۰روستا بوده و حدود سه هزار روستای جدید به‌شمار روستا‌هایی که با تانکر آبرسانی می‌شدند افزوه شده است».