آمار جانگداز قربانیان کرونا از ۳۰۳ هزار و ۵۰۰ نفر بیشتر است

•    وزارت بهداشت رژیم: بیشترین بستری در هفته گذشته در چهارمحال و بختیاری، ایلام و خوزستان و بیشترین مرگ و میر در البرز، چهار محال و بختیاری و خراسان شمالی گزارش شده است
•    دانشگاه پزشکی ایران: جهش‌ها صرفا منوط به گونه‌های خارجی نیست جهش‌هایی در داخل داریم و به احتمال زیاد این روند ادامه دارد
•    دانشگاه پزشکی جندی شاپور: واکسن‌های خوزستان تقریبا تمام شده است و منتظر واکسن هستیم تا واکسیناسیون را ادامه دهیم
•    دانشگاه پزشکی اصفهان: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۳ بیماران کرونایی بستری شده‌اند، در حالیکه ۱۷۴ بیمار ترخیص شده‌اند
•    ایسنا: گسترش ویروس هندی و آفریقایی در سطح کشور، موجب افزایش در مورد پیک پنجم در مازندران شده است 

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز سه‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۵۴۳ شهر از ۳۰۳ هزار و ۵۰۰ نفر بیشتر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۱۲۴۵۸ نفر، در آذربایجان غربی به ۱۱۴۰۸نفر، در اردبیل به ۳۷۸۵ نفر، در البرز به ۸۵۴۳ نفر، در اصفهان به ۲۰۲۶۰ نفر، در ایلام به ۳۱۸۶ نفر، در تهران به ۷۱۰۹۶ نفر، در خراسان جنوبی به ۲۸۱۶ نفر، در خراسان رضوی به ۱۸۴۴۰ نفر، در خراسان شمالی به ۴۳۷۳ نفر، در خوزستان به ۱۸۹۴۴ نفر، در سیستان و بلوچستان به ۶۹۹۱ نفر، در فارس به ۱۰۱۰۲ نفر، در قزوین به ۳۴۸۴ نفر، در کردستان به ۵۱۹۲ نفر، در کرمان به ۶۷۷۸ نفر، در گلستان به ۷۳۵۰ نفر، در لرستان به ۱۲۱۶۰ نفر، در مرکزی به ۶۳۰۸ نفر، در هرمزگان به ۳۷۶۵ نفر، در همدان به ۶۶۹۸ نفر و در یزد به ۵۱۰۷ نفر رسیده است.

لاری سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: «وضعیت بیماری همچنان ناپایدار، حساس و شکننده بوده و در برخی شهرهای قرمز، کرونای هندی و آفریقای جنوبی در حال انتشار است. بیشترین میزان بستری در هفته گذشته در چهارمحال و بختیاری، ایلام و خوزستان و بیشترین مرگ و میر در البرز، چهار محال و بختیاری و خراسان شمالی گزارش شده است» (ایسنا ۱۱ خرداد ۱۴۰۰).

در تهران، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: «ابتلای تعدادی از شهروندان به کرونای هندی و آفریقایی در برخی مناطق، احتمال شیوع آن در سایر استانها را بیشتر کرده است. در روند بیماری شاهد جهش‌هایی در داخل کشور هم بودیم و به احتمال زیاد این روند ادامه خواهد یافت. جهش‌ها صرفا منوط به گونه‌های خارجی نیست» (ایسنا ۱۱ خرداد۱۴۰۰). معاون همین دانشگاه گفت: «موج چهارم از نظر تعداد ابتلاء نسبت به موج‌های دیگر سهمگین‌تر است. کمی طولانی‌تر بوده و موارد ابتلاء در آن بیش از موج‌های دیگر بوده است» (خبرگزاری حکومتی مهر ۱۱ اردیبهشت۱۴۰۰).

در کرمان، رییس بیمارستان ۱۲فروردین کهنوج گفت: «شمار بیماران فراتر از حد تصور بوده و بیماران بستری و سرپایی افزایش چشمگیر یافته، ۹۰درصد تخت‌ها تکمیل و فشار بیسابقه به کادر درمان تحمیل شده است» (خبرگزاری صداوسیما رژیم ۱۱خرداد۱۰۰).

در خوزستان، رئیس دانشگاه پزشکی جندی شاپور از اتمام موجودی واکسن در خوزستان خبر داد و گفت منتظر محموله واکسن هستیم تا واکسیناسیون ادامه یابد(ایسنا ۱۱ خرداد۱۴۰۰).

در مازندران، «گسترش ویروس هندی و آفریقایی در کشور، موجب افزایش نگرانی‌ها جهت آغاز پیک پنجم در مازندران شده است. سرپرست پلیس راه مازندران گفت: از ۱۱ تا۱۷ خرداد، ممنوعیت تردد بین استانی داریم و پلاک های بومی هر استان اجازه ورود به استان دیگر ندارند و پلاک های مازندران اجازه خروج نخواهند داشت» (ایسنا ۱۱ خرداد۱۴۰۰).

در اصفهان، سخنگوی دانشگاه پزشکی گفت: «در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۳ نفر از بیماران جدید مبتلا به کرونا بستری شده‌اند، در حالیکه در این بازه زمانی ۱۷۴ بیمار ترخیص شده‌اند» (خبرگزاری حکومتی مهر ۱۱خرداد۱۴۰۰).

 

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۱ خرداد ۱۴۰۰ (اول ژوئن ۲۰۲۱)