ایران - مافیای آب در حاکمیت ولی فقیه خامنه ای

بحران فزاینده آب در حاکمیت غارتگر خامنه‌ای که ضربات جبران‌ناپذیری را به منابع طبیعی و زیربناهای آبی کشور وارد آورده است، اکنون به موضوع جنگ و جدال میان باندهای متخاصم در حکومت تبدیل‌شده است.

درحالیکه دولت آخوند روحانی که قرار بود تا مشکلات کشور را طی ۱۰۰۰ روز حل فصل نماید، در تبلیغات خود به‌دروغ مجموعه بی‌کفایتی حکومت درزمینهٔ بی‌آبی را به پارامترهایی همچون میزان مصرف مردم یا کمبود بارش باران معطوف می‌کند، یک نماینده مجلس رژیم ضمن اعتراف به وجود مافیای مختلف در کشور ازجمله مافیای قند و شکر، مافیای چای، مافیای برنج و... گفت: «در کنار این مافیا باید مافیای آب را هم اضافه کرد». (سایت حکومتی افکار نیوز ۷ مرداد ۱۳۹۵)

وی در ادامه با اشاره به خودی‌ها و خواص حکومتی افزود: «عده‌ای از افراد خاص، ۳۰ سال است که مدیریت آب کشور را در دست دارند و آب را بر اساس تشخیص و علاقه خود به مناطق خاص هدایت می‌کنند».
وی برای نمونه ادامه می‌دهد: «کارون سه رودخانه‌ای است که از کوهرنگ سرچشمه می‌گیرد، از وسط شهر ایذه و باغملک و روستای های اطراف عبور می‌کند. آب این رودخانه پس از عبور از مسجدسلیمان، شوشتر، اهواز، خرمشهر و آبادان به خلیج‌فارس می‌ریزد.
خادمی گفت: به‌رغم اینکه آب کارون سه از ایذه و باغملک و روستاهای اطراف عبور می‌کند، اما به مردم که در این مسیر قرار دارند آب‌داده نمی‌شود و مردم برای کارهای کشاورزی آب ندارند».

این سخنان در حالی بیان می‌شود که رژیم آخوندی همواره از عنقریب بروز «جنگ آب» در پاره‌ای از مناطق کشور خبر می‌دهد. سخن از استان‌هایی است که دارای منابع طبیعی مشترک بوده، اما به دلیل سیاست‌های تفرقه‌افکنانه و میهن برباده رژیم، اکنون به کانون‌های تنش قومی و منطقه‌ای بر سر آب تبدیل‌شده است.

سال نیز گذشته رسانه‌های رژیم زمان احتمال برای بروز جنگ آبی در چنین مناطقی را طی ۵ سال آینده گزارش کرده بودند. یک سایت حکومتی در آن زمان ازجمله گزارش کرد: «جنگ پراکنده آب در ایران هم‌اکنون به گونه خزنده و آرام شروع‌شده و فقط اخبار آن منتشر نمی‌شود، در حال حاضر، این جنگ به‌صورت پراکنده رخ می‌دهد اما تا پنج سال آینده شاهد جنگ فراگیر آب در داخل شهرها و بین مناطق و استان‌ها خواهیم بود». (سایت حکومتی انتخاب ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴)
همچنین یک کارشناس مسائل آبی در رابطه با توجیهات دروغین دولت آخوند روحانی برای بحران بی‌آبی در کشور، ضمن رد تمامی ادعاهای حکومت، افزوده است: «بااین‌وجود، موضوع این است که بحران آب اکنون به بیماری در شرف تشنج و ورود به کمایی مرگ‌بار شبیه است. بدون شک نمی‌توان در این شرایط بحرانی به بیمار گفت که با تغییر الگوی تغذیه خود جلوی بحران را بگیرد. شرایط آبی کشور نیز در معرض ورود به تشنج است».