ایران- اقتصاد همچون «آپاندیس بیمار» در حال ترکیدن است (2)

ادامه بحران اقتصای حتی پس از برداشتن تحریم ها و سرازیر شدن دلار های بلوکه شده به صندوق دیکتاتوری ولی فقیه، اکنون به یک معما برای کارشناسان مسائل اقتصای تبدیل شده است. این روند مخرب که به گفته متولیان حکومت به «رکود بی سابقه اقتصادی» راه برده است، به مانند یک لکوموتیو هر لحظه در حال سرعت گرفتن بیشتر و بیشتر می باشد.

در این رابطه آخوند سلیمی از نمایندگان مجلس ارتجاع در سخنانی گفته است: «برجام معجزه اقتصادی نمی‌کند، چرا که با اجرای برجام تنها 13 درصد از تحریم‌ها رفع می‌شود و مابقی تحریم‌ها کماکان به قوت خود باقی است».
این کارگزار حکومتی (خبرگزاری سپاه پاسداران فارس 18 بهمین 1394) در ادامه آب پاکی به روی دستان دولت آخوند روحانی ریخت و سرمایه گذاری رژیم در دوران پسا زهرخوران و ورود شرکت های خارجی با اجناس بنجل و غیرضروری را اینگونه زیر سوال برده است: «بعد از توافق هسته‌ای و اجرای برجام کشورهای اروپایی تا به امروز برای سرمایه‌گذاری به ایران نیامده‌اند، بلکه تنها به دنبال فروش کالا به ایران و نجات کارخانجات ورشکسته خود هستند».
وی سپس «با تاکید بر اینکه اقتصاد بیمار امروز ایران به جراحی فوری و اورژانسی نیاز دارد و نباید بیش از این معطل کرد، ادامه داد: «اقتصاد ایران همچون آپاندیس بیمار در حال ترکیدن است که اگر هرچه سریع‌تر جراحی نشود، صدمات جبران ناپذیری به همراه داشته و مشکلات را حادتر خواهد کرد».

رکود اقتصادی که این آخوند دولتی آن را به «آپاندیس در حال ترکیدن» تشبیه کرده است، به یقین معلول سیاست های مخرب حکومتی جبار و خون ریز است که بجای شناخت فرصت ها و بکارگیری تمامی ظرفیت های ملی، سال ها با سیاست های مخرب خود, با صدور جنگ و یا برنامه های ضد ملی ساخت سلاح اتمی  اقتصاد کشور را به پرتگاه سقوط کشانده است. در این راستا باید نه تنها به بحران اقتصای, بلکه بحران های مالی و ضربات شدیدی که از این طریق بر سیستم بانکی کشور وارد آمده است, اشاره نمود. با بالاگرفتن بحران مالی است که اکنون شاهد تعطیلی زنجیره ای واحد های تولیدی هستم که به تبع آن لشکر بیکاران را با خود بهمراه آورده است.
ابعاد بیکاری در ایران به حدی است که اخیرا یک کارگزار دیگر رژیم (خبرگزاری حکومتی ایلنا 18 بهمن 1394) در این رابطه اعتراف کرده است: «د‌‌رکشور ما زنان همواره د‌‌وشاد‌‌وش مرد‌‌ان د‌‌ر صحنه‌های مختلف حضور د‌‌اشته‌اند‌‌، آنان بیش از گذشته می‌توانند‌‌ د‌‌ر فرآیند‌‌ توسعه اجتماعی موثر واقع شوند‌‌. متاسفانه زنان ایرانی به‌رغم تمام توانمند‌‌ی‌هایی که از خود‌‌ بروز د‌‌اد‌‌ه‌اند‌‌، به جایگاه شایسته خود‌‌ د‌‌ست نیافته‌اند‌‌.د‌‌رحال حاضر نرخ بیکاری زنان بیش از د‌‌و برابر مرد‌‌ان است».