محمد قرائی:‌ تغییردوران، دوران تغییر!

رژیم فاشیستی – مذهبی آخوندهای حاکم برتهران، دراثربحرانهای داخلی و انزوای منطقه ای وبین المللی، نفسشان به شماره افتاده است.

روزگاری بود که به یمن امدادهای باد آورده غیبی! بخوانید کمکهای استعمار و از ما بهتران، هر دم ازاین باغ بری میرسید. امروز، اما نشانه ها حکایت از تغییر دوران دارد. ملاها غرق در بحرانها داخلی و منطقه ای بسان مفکوکی هستند که در مرداب گیر کرده باشند، راه پس وپیشی در چشم انداز نیست.
بخاطر بیاوریم روزهایی را که بغداد، بیروت، دمشق و صنعا را پایتختهای اقماری خود میدانستند و ولی فقیه پوشالی، الدروم وبلدرم راه انداخته بود. برای عربستان شاخ و شانه میکشید و سوریه را عمق استراتژیک نظام میدانست. حالا پس از کشتار بسیاری از وابستگانش درجریان مکه و تو سری خوردن مزدورانش دریمن به پیسی افتاده است و ازموضع ذلت و ضعف در جهت رفع ورجوع مشکل خود ساخته دست به التماس میزند. دراین زمینه خبر زیربسیار گویاست.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، حسین جابر انصاری سخنگوی وزارت خارجه، روز دوشنبه 23 آذرگفت که «عربستان یکی از همسایگان بزرگ جمهوری اسلامی ایران است. به نظر می‌رسد ظرفیت‌های مهمی برای تغییر فضا موجود است و اگر دولت عربستان اراده قطعی داشته باشد زمینه‌های تغییر فضای فعلی فراهم خواهد شد».
درسوریه کشتی صدور تروریسمش به گل نشسته است. پاسداران و مزدوران پیشانی سیاهش گله به گله، کله پاشده و نعش کشهای رژیم شب و روز در رفت و آمدند.
روزنامه قطری الجزیره و خبرگزاری بلومبرگ آمریکا همزمان مدعی میشوند که ایران به تازگی با خروج بخشی ازنیروهای خود، فعالیت نظامی اش درسوریه را به طورچشمگیری کاهش داده است.
در قاره امریکا، روزگاری بود گماشته خامنه ای، احمدی نژاد با صرف میلیارد ها دلار ازپول مردم محروم ایران در تدارک حیاط خلوت نظام بود. خبر میرسد پنبه آخوندها درآن دیارهم یکی از پس از دیگری رشته میشوند. خبرگزاریها گزارش میکنند:
مخالفان در انتخابات پارلمانی ونزوئلا پیروز شدند.
تیبیسای لوسنا، رئیس شورای ملی انتخابات ونزوئلا، امروز (دوشنبه، 16 آذر) این خبر را اعلام کرد. به گفته لوسنا، ائتلاف احزاب مخالف دولت موسوم به «میزگرد اتحاد دموکراتیک» 99 کرسی از 167 کرسی پارلمان را کسب کرده است. آنسوترک، درکشورآرژانتین دولت جدیدی برسرکارمی آید.
دولت جدید آرژانتین قرارداد خود با رژیم ایران را در مورد بررسی حادثه بمب‌گذاری آمیا در سال 1994 لغو می‌کند. حادثه بمب‌گذاری آمیا در سال 1994 در مرکز همیاری یهودیان در آرژانتین باعث کشته شدن 85 نفر شد و بازرسان آرژانتینی اعلام کردند که رژیم ایران مسئول آن است و اجرای این عملیات تروریستی نیز بر عهده حزب الله لبنان بوده است.
درکنگره آمریکا طرحی با اکثریت قاطع به تصویب میرسد. چوب که بالا میرود شغالان در تهران پاسخ میدهند. خبرگزاری میراث فرهنگی آخوندها می نویسد:" با طرحی که اخیرا از سوی مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید و به نوعی خط قرمز دریافت ویزای آمریکاست، گردشگری ایران فلج می شود."
درقاره آفریقا مسجد ضرار آخوندها منهدم میشود. آخوند ابراهیم زکزاکی و طرفدارانش مورد همجوم ارتش و پلیس نیجریه قرار میگرند. تعداد انبوهی از طرفداران پیر وولی فقیه آفریقایی به هلاکت میرسند و خودش نیز دستگیر می شود. آخوندها روی این مرتجع، سرمایه گذاری زیادی کرده و او را خمینی آفریقا میدانستند. به نظرمیرسد که دولتمردان نیجری از حوادث مصر، یمن، سوریه و لبنان درس گرفته باشند.
در همسایگی خودمان دولت آذربایجان نوچه های خامنه ای را ادب میکنند.
از سویی دیگر، درآستانه نمایش انتخابات سرنوشت ساز اسفند ماه، جنگ گرگها به اوج میرسد.
رفسنجانی برای پس ازخامنه ای دست بکار شده است. خامنه ای برای بقای کرسی ولایتش به دست و پا افتاده و تلاش میکند از همه اهرمهای قدرتش برای سرجای خود نشاندن دوقلوی به قدرت چسبیده اش سوء استفاده های لازمه را بنماید.
آشکاراست که دوئل دو استوانه نظام دارد به روند آخرنزدیک میشود.
دراین میان طرفداران هراسان هردو نظر کرده دجال مدفون بخوبی واقفند که دریک کشتی نشسته اند و بیم موج و گردابی مرگبار در انتظار است. طرفین زنگهای خطرسرنگونی را هم مدتهاست به صدا درآوده اند. خبرگزاری ایرنا، تبریز مینویسد:
 "حجت الاسلام سید رضا رضوی امام جمعه بستان آباد در خطبه های نماز جمعه ظهار کرد: قدرت تخریبی اختلاف فراتر از بمب هسته ای به نفع دشمنان اسلام است."
خامنه ای در حضیض ذلت مجبورمیشود جام زهراتمی را بنوشد به امید اینکه تحریمها برداشته شده و نظام بتواند به صدورتروریسم در خارج و سرکوب خلایق در داخل ادامه بدهد. خامنه ای زوار دررفته تا همینجای پروژه، هم چوب را خورده و هم پیاز را. نفت 120 دلاری دوران احمدی نژاد در حال حاظربه سی دلار فروخته میشود.
تحلیلگران می‌گویند: نفت ممکن است همچنان بیش از این کاهش قیمت داشته باشد. یک تحلیلگر انرژی موسسه نسداک می‌گوید: فکر می‌کنم که اگر رسیدن قیمت نفت به 20 دلار در هر بشکه را در حال حاضر رد کنیم، کار خطرناکی باشد. دلار درمرز سه هزاروهفتصد تومان جولان میدهد.
بحرانهای فزاینده اجتماعی واقتصادی، دانشجویان، کارگران، معلمان، پرستاران، بازاریان، کشاورزان وهمه اقشارخلق را به قیام وخیزش فرامیخواند.
دکترملکی و مادران شهدا و زندانیان سیاسی یکی پس ازدیگری خط قرمزهای نظام را به چالش میکشند.
مبارزه در سطح وسیع وبا اشکال نوین همه روزه درجریان است.
صبح دوشنبه 23آذر 94 ساعت 8 تا 9 صبح ده‌هزار تن از کارمندان و کارگران 4 مجتمع پتروشیمی با تشکیل زنجیره انسانی اعتراض خود را به بی‌اعتنایی رژیم آخوندی به خواسته‌هایشان ابراز کردند.
سایت تابناک دولتی: "تسخیر 3 روزه رستورانی در پایتخت توسط طلبکاران «پدیده شاندیز»! "
این تسخیرکمافی السابق درجریان است. این سایت نتیجه گیری کرده است درصورتی که رژیم عقب بکشد دیگران هم درس خواهند گرفت و اگر بر خورد بکند ممکن است کاربجاهای باریک بکشد!
رژیم درهمه زمینه های به بن بست رسیده است. در سطح منطقه و جهان منزوی است. اقتصادش فروپاشیده و گرگها درحال دریدن یکدیگرند. نشانه های تغییر دوران و دوران تغییررا میتوان بوضوح مشاهده کرد. فرصت تغییردوران را غنیمت شمریم وبرای دادن قیمتش آماده شویم.