ایران - سن اعتیاد در میان دختران به ۱۳ سال رسیده است

بحران اعتیاد در میان بخش بزرگی از جوانان میهنمان در حاکمیت چپاولگرآخوندی نه تنها به معظلی جدی برای بسیاری از خانواده ها تبدیل شده است، بلکه فراتر از آن جامعه جوان ایران را با سوالی پایه ای برای چرایی و روی آوردن به مواد مخدر و اعتیاد روبرو ساخته است.

به یقین وجود افسردگی های گسترده اجتماعی ناشی از نبود آزادی های اولیه و سرکوب ابتدایی ترین خواسته های جوانان از سوی رژیم آخوندی، یکی از مهم ترین عوامل دررشد نرخ اعتیاد در ایران است. به این عوامل نیز باید وجود و توزیع گسترده مواد مخدر توسط باند های قاچاق وابسته به رژیم آخوندی و سپاه پاسدران را اضافه کرد که در کنار عدم دسترسی به امکانات رفاهی، فرهنگی،فقر گسترده، آمار روبه رشد طلاق، بیکاری و فلاکت و عصیان های اجتماعی روبه رشد، این بحران را ضریب دو چندان زده است.
 
بحران اعتیاد در دیکتاتوری ولی فقیه به حدی است که برای نمونه معاون آخوند روحانی در سخنانی (خبرگزاری حکومتی ایرنا 15 آبان 1394) به گوشه هایی از آن این چنین اعتراف کرده است: «هم اکنون شاهد افسردگی در دختران به علت های مختلف و مهمتر از همه بیکاری هستیم که موجب گرایش آنها به سوی اعتیاد شده است. میانگین سن مصرف مواد مخدر به ۱۳ سال رسیده و بیشتر معتادان مواد صنعتی و روانگردان مصرف می کنند و این زنگ خطری برای جامعه زنان کشور محسوب می شود».
معاون وزیر بهداشت حکومت نیز پیش تر (خبرگزاری حکومتی ایسنا 3 تیر 1393) از گروه سنی 20 تا 35 سال بعنوان ستون اصلی معتادان در کشور خبرداده بود. بنابربررسی های انجام شده از سوی سازمان بهزیستی حکومت «37 درصد معتادان » در تهران دارای تحصیلات عالیه هستند و تنها «7 درصد بیسواد» می باشند و بیش از «58 درصد مصرف کنندگان» نیز معتاد به شیشه هستند.

در حالیکه دولت آخوند روحانی تا به امروز از اعلام دقیق تعداد معتادان در کشور خودداری کرده است و رسانه های حکومتی به جد در تلاش اند تا افکار عمومی با ابعاد بحران اعتیاد آشنا نشوند، کارشناسان ملل متحد از 2 میلیون معتاد در ایران خبر میدهند. سایت حکومتی فرارو در مطلبی ضمن اشاره به این پنهانکاری عامدانه (3 بهمن 1393) از جمله می نویسد: «بر اساس آمارهای رسمی در حال حاضر کشور ما یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد دارد و سالانه بیش از ۵۰۰ تن مواد مخدر مصرف می شود که البته آمارهای غیر رسمی رقمی بیش از این را نشان می دهد. همچنین طی ۵ سال گذشته روزانه ۷۰ نفر معتاد به جمعیت معتادان کشور اضافه شده و بر اساس تحقیقات انجام شده مواد مخدر به تنهایی بین ۶۳ تا ۶۵ درصد از جرائم و دستگیری ها را به شکل مستقیم و غیر مستقیم به خود اختصاص داده است».
ابعاد وحشتناک اعتیاد در ایران بحدی است که همان منبع فوق آمار تلفات انسانی ناشی از مواد مخدر را اینگونه به تصویر کشیده است: «روزانه تقریبا ۸ نفر بر اساس مصرف مخدر جان خود را از دست داده اند، همچنین افزایش ۱۵ درصدی مرگ و میر زنان نیز بر اثر سوء مصرف مواد نسبت به سال ۹۱ در آمار مشهود است و از سوی دیگر مصرف شیشه بیش از ۲۵ درصددر سال ۹۲ رشد داشته است».
همچنین دفتر مواد مخدر سازمان ملل در سال 2013 اعلام کرد که ایران تحت حاکمیت رژیم آخوندی «در زمینه مصرف مواد مخدر» دارای «رتبه نخست» در جهان است. خبرگزاری حکومتی ایسنا نیز در همان تاریخ طی گزارشی از یک کنفرانس بین المللی در رابطه با مواد مخدر در تهران از جمله نوشت: «در پژوهش زمینه یابی که توسط دفتر مطالعات فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال تحصیلی 82-1381 روی نمونه ای متشکل از 5231 دانشجو در 21 دانشگاه تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، 586 نفر یعنی حدود 11 درصد مواد مخدر مصرف می کردند».