افشای گوشه هایی از سیاست چپاول و دزدیهای کلان باندهای رژیم و فقر و محرومیت مردم در مجلس ارتجاع

مجلس آخوندی موضوع استیضاح عباس آخوندی وزیر راه کابینة روحانی را بررسی کرد.

اعضای مجلس ارتجاع با 72رأی موافق استیضاح، 175رأی مخالف استیضاح و 5 رأی ممتنع با ادامه کار عباس آخوندی موافقت کردند.
این جلسه افشای گوشه‌هایی از سیاست چپاول ثروت ملی و دزدیهای کلان از یک سو و فقر و محرومیت مردم از سوی دیگر تبدیل شد. ثروتی، عضو مجلس ارتجاع گفت که نمایندگان با اعتراضات مردم در شهرها و روستاها مواجه هستند از وضعیت نامناسب مسکن، عدم پاسخگویی (ناراضی هستند) و  تجمعات و اعتراضات فراوان (برپا می‌کنند) و به فقدان زیرساختها (معترض هستند) و مسکن مهر را مزخرف می‌دانند.  
موسوی لارگانی گفت: مقابله با فساد در وزارت راه با واگذاری قرارداد به نورچشمی ها در تضاد است.

هاشمی نماینده مجلس اخوندی: چرا برای موضوع هواپیمای آنتونف 140 که 42نفر کشته داشت هیچ‌کسی بازخواست نشد؟.
 ... چرا هواپیمای چک فلاتیکه در اسفند 92 در کیش سقوط کرد تا بعد از شش ماه هنوز از آب بیرون نیامد؟ و حتی جنازه‌ها هم در نیآمد و جنازه‌های آنها طعمه ماهیان شدند پاسخ این چرا ها را کی باید بده؟.
به‌عنوان یک نظریه مافوق بر قانون این رو اعلام می‌کنید و بعد هم فتوا می‌دهید آقای آخوندی عزیز شما درسته که آخوندی هستید ولی آخوند که نیستی فتوا که نمیتونی بدهی که بر میداری می‌نویسی که جایز نیست...
کوچک زاده نماینده مجلس آخوندی: ... در دو سه هفته اخیر که پس از تلاشهای بسیار این استیضاح از قید قضاوت ها و برداشتهای سلیقه‌ای رها و در مسیر قانونی خود قرار گرفت شارلاتیزم رسانه‌یی خدمتگذار کانونهای قدرت و ثروت تلاش وافری نمود تا این استیضاح را جناحی و باندی معرفی نموده و ضرب‌المثل کافر همه را به کیش خود پندارد مصداقی واقعی پیدا کند.
می‌گویند اگر برای آسفالت کردن فضاهای بین بلوکهای مسکونی مهر در هشتگرد بودجه نیست خودم رفتم دیدم آقای آخوندی یکروز رفتم هشتگرد باران آمده بود مردم مردم ساکن بلوکهایی که واگذار شده تو گل می‌رفتند راه یکی شون دست من رو گرفت برد همان نزدیک هشتگرد در یک روستایی به‌نام گوشکزر گفت اگر بودجه نیست چطور از ابتدای روستای گوشکزر تا دم ویلای آقای جهانگیری قابل آسفالت کردنه؟
اگر بودجه نیست چرا برای آسفالت کردن مسیر ویلای فلان وزیر و فلان معاون رئیس‌جمهور از ابتدای روستای ییلاقی‌شان تا دم ویلا بودجه هست؟
اگر بودجه برای ارتقا و بهبود حمل و نقل عمومی اعم از زمینی و ریلی نیست چطور برای خرید ایرباس برای سفرهای رئیس‌جمهور به نیویورک هست؟
آقای رئیس‌جمهور بنا نبود از خزانه خالی ساختمان ریاست‌جمهوری را با چند میلیارد بازسازی کند.
آقای رئیس‌جمهور بنا نبود با خزانه خالی باز هواپیمای اختصاصی خریداری شده به نیویورک برود.
آقای رئیس‌جمهور بنا بود بدرد دل این مردم برسد نه این‌که وزیر خود را مأمور دست دادن با شیطان کند.
زارعی عضو مجلس ارتجاع: وقتی که آقای وزیر در این وزاتخانه معاونینی رو قرار داده که این معاونین خودشون دارای شرکت اند. وقتی این معاونین پروره هایی که در وز ارت راه و شهرسازی است با یک لایه ای اینها رو به سمت شرکتهای خودشون سوق میدهند،

بحران بی علاج اقتصادی رژیم، درگیری جناحهای حاکم برسر چپاولهای حکومتی را تشدید کرده است.
سپاه پاسداران  اعلام کرد نامه چهار وزیر کابینه روحانی و اعلام وضعیت بحرانی، بهانه تحریمها را از دست روحانی خارج و او را کیش و مات کرده است.  
خبرگزاری سپاه پاسداران نوشت: وزرای صنعتی و اقتصادی و امنیتی روحانی، دلیل اصلی مشکلات اقتصادی را سوء مدیریت داخلی می‌دانند.
از سوی دیگر، نوبخت سخنگوی دولت روحانی اعلام کرد: نامه ۴ وزیر فقط درباره بازار سرمایه و بورس است و به کلیت اقتصاد ایران معطوف نیست.

علی طیب نیا وزیر اقتصاد کابینة آخوند روحانی به وجود  فساد در حکومت آخوندی اذغان کرد:

طیب نیا: ما الآن داریم با روش‌های غیررسمی که پر از فساده و هزینه‌های سنگینی رو هم به کشور تحمیل می‌کنه مبادلات مون رو انجام می‌دهیم...
مجری: فسادها هنوز هم هست پس (با خنده)
طیب نیا: بله طبیعیه که شرایط تحریم با خودش یک سری اقتضائاتی رو بهمراه داره شما می‌دانید قصه‌هایی که اتفاق افتاد چگونه بوده و هست... قطعاً هزینه مبادلاتی سنگینی رو تحریمها به ما تحمیل می‌کنه...

اسدالله عسگر اولادی عضو اتاق بازرگانی رژیم روز دوشنبه 13مهر گفت حسن روحانی باید وضعیت اقتصادی اضطراری اعلام کند.  وی افزود: اگر رکود برطرف نشود اقتصاد ایران زمستان سختی خواهد داشت . حتی بعضی از صنایع به مرز ورشکستگی می رسند. در حال حاضر فقط 40درصد از صنایع فعال هستند.
روزنامه حکومتی جهان صنعت نوشت: با انتشار هشدار چهار وزیر کابینه به حسن روحانی درباره «‌تبدیل رکود به بحران» ‌، «‌ستون اقتصاد ایران لرزید. به نوشته این روزنامه حکومتی «‌در حالی که رکود سنگینی اقتصاد را فراگرفته و معضلات اقتصادی روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند، چهار نفر از وزرای کابینه روحانی طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور خطرات اقتصادی را برشمرده و با انتقاد از سیاستهای ناهماهنگ دستگاهها نسبت به تبدیل رکود به بحران هشدار داده‌اند». ‌