افزایش زنان کارتن خواب طی چند ماه اخیر

با افزایش نرخ فقر و بیکاری در رژیم آخوندی یک کارگزار حکومتی در اداره بهزیستی اصفهان طی سخنانی با اشاره به فاجعه ای به نام «کارتن خواب ها» گفت: «باید توجه داشته باشیم که آنچه طی سال‌های گذشته چهره شهر اصفهان را مخدوش ساخته حضور کارتن‌خواب‌هایی است که روز به روز به تعداد آنها افزوده می‌شود. یک سوم کارتن خواب‌های اصفهان را بانوان تشکیل می دهند».

همچنین یک نماینده مجلس حکومتی در 24 اردیبهشت امسال (سایت حکومتی بولتن نیوز) به دلائل روی آوردن زنان به کارتن خوابی این چنین اعتراف کرده بود: «اگر بیکاری یکی از عواملی است که باعث می‌شود مردان به سمت اعتیاد بروند در مورد زنان نیز فقدان قدرت اقتصادی یا عدم تأمین اقتصادی باعث بروز فقر برای آن‌ها شده و همین امر موجب می‌شود زنان به تدریج مسکن خود را از دست دهند و به کارتن‌خوابی رو بیاورند. یکی از مهم‌ترین مسایلی که به عنوان یک آسیب بزرگ اجتماعی وجود دارد و به شدت چهره شهر را تخریب کرده، وجود کارتن‌خواب‌هاست که این مسئله در حیطه زنان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در سال‌های گذشته فقط کارتن‌خواب مرد داشتیم، اما متأسفانه این روند به حوزه زنان هم کشیده شده و ما در حال حاضر شاهد این پدیده در خیابان‌ها هستیم».

سخنان اخیر معاون حکومتی در بخش بهزیسنی اصفهان (خبرگزاری حکومتی مهر 10 شهریور 1394) از گسترش پدیده ای به نام کارتن خواب ها در اصفهان درحالی است که رسانه های حکومتی تاکنون فقط از «بزرگ شهر تهران » به عنوان مامنی برای این پدیده شوم اجتماعی نام می بردند؛ اما اکنون بر سیاق اطلاع رسانی قطره های دلت آخوند روحانی روشن شده است که ابعاد شوم پدیده کارتن خوابی در حاکمیت چپاولگر ولی فقیه ریشه هایی بس عمیق در جامعه دوانیده است.

وی در ادامه با اشاره به آخرین آمار ارایه شده از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در خصوص تعداد زنان کارتن خواب ابراز داشت:‌ بر اساس این آمار از ۱۵ هزار کارتن خواب ایرانی ۵ هزار نفر از آنها زن هستند».
این کارگزار حکومتی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد از کارتن خواب‌های کشور معتاد هستند، ادامه می دهد: «باید توجه داشته باشیم که زنان معتاد بسیار آسیب پذیرتر از مردان معتاد هستند، چراکه مصرف مواد در زنان اغلب با آسیب های اجتماعی از جمله فرار از خانه، روسپیگری و خشونت همراه است.  بطور کلی آمار شیوع اعتیاد طبق اعلام مراجع رسمی، ۲.۶۵ درصد جمعیت کشور است که در سال‌های اخیر اعتیاد زنان از جمعیت معتادان کشور از ۵ درصد به ۹.۳ درصد رسیده است».